Lissabon: halve dag excursie en proeverij

Product ID: 51359

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een uitgebreide excursie
 • Wandel over een aantal van Lissabons' mooiste pleinen, inclusief Praça do Rossio
 • Leer over de Eeuw van de Ontdekkingen in Belém
 • Maak een stop om authentiek Portugees eten en wijn te proeven
 • Reis door een aantal van Lissabons' karakteristieke districten, zoals Chiado en Bairro Alto
 • Bewonder het mannenklooster van São Vicente de Fora
 • Ga naar het magnifieke klooster van Jerónimos
Overzicht
Bekijk Lissabons' bezienswaardigheden tijdens een 4-uur durende excursie door historische buurten, zoals Baixa en Belém. Geniet van panoramische uitzichten vanaf het uitkijkspunt in Graça en eindig de dag met een proeverij van traditionele pasteitjes.
Wat te verwachten
Beleef een perfecte introductie tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon tijdens een excursie door het stadscentrum, die een halve dag in beslag neemt.

De excursie begint met een pick-up bij jouw hotel (beschikbaar voor hotels in het centrum van Lissabon of Avenida da Liberdade), en gaat vervolgens verder naar het elegante Avenida da Liberdade, een verlenging van de 18e eeuwse tuin promenade van Passeio Publico. Neem een stop bij kathedraal Sé om de oudste kerk van Lissabon te bewonderen. Ga naar het uitkijkpunt van Graça voor een uitzicht over de stad en de Tejo rivier.

Vervolg de trip naar het klooster van São Vicente de Fora, thuis van het koninklijke pantheon van de Braganza monarchen. Ontdek de geboorteplaats van de fado muziek in Alfama. Ga vervolgens naar de Praça do Comércio dat compleet gerestaureerd is na de aardbeving van 1755.

Leer over de 'Eeuw van de Ontdekkingen' in Belém en sta in de schaduw van de Portugese ontdekkingsreizigers die hier aan hun avonturen over de hele wereld begonnen. Bekijk het bijzondere klooster van Jerónimos en de Belém toren, maar ook het monument van de ontdekkingen. Neem onderweg een traditioneel pastéis de belem (puddingtaart) mee .

Ga terug naar het stadscentrum om de witte dom van de basiliek van Estrela te bekijken. Reis door de Bairro Alto en Chiado districten, twee van Lissabons' meest karakteristieke buurten. Start vervolgens een wandeling over Lissabons' mooiste pleinen; Praça do Rossio, Praça da Figueira, and Praça dos Restauradores.

Neem een pauze om een authentieke Vinho Verde (groene wijn) te proeven en een kabeljauwcake, of een glas Port. Beleef een perfecte introductie tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon tijdens een excursie van een halve dag door het stadscentrum.
Inbegrepen
 • Pastel de Belém (puddingtaart) proeverij
 • Groene wijn en kabeljauwcake proeverij
 • Porto wijn en kaas met marmalade proeverij
Trefpunt

Ontmoetingsplek tussen 09:00 en 09:15 uur voor het Hard Rock Café (Openen in Google Maps)

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Inside Lisbon tours

Product ID: 51359