Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Lissabon: ticket Immersivus Gallery Lisboa Experience

Activiteitenaanbieder: Ocubo Criativo

Lissabon: ticket Immersivus Gallery Lisboa Experience

Activiteitenaanbieder: Ocubo Criativo

Vanaf € 12 per persoon

Geniet van een exclusieve ruimte gewijd aan meeslepende ervaringen in Lissabon. Bewonder kunsttentoonstellingen met werk van onder meer Klimt, Monet en andere iconische kunstenaars.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 30 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Kijk hoe artistieke projecties van 360° op het stuwmeer Mãe D'Água das Amoreiras worden omgevormd tot een monumentaal canvas
 • Laat je onderdompelen in het werk van verschillende kunstenaars en thema's
 • Geniet van een artistiek referentiepunt en diversifieer het culturele aanbod van de hoofdstad
Volledige beschrijving

Betreed een ruimte gewijd aan meeslepende ervaringen in Lissabon. Loop door en pauzeer om de kunstprojecties te bekijken die gebruik maken van fantastische technologie. Zie hoe kunst, cultuur en technologie op een innovatieve manier samen kunnen komen. Het stuwmeer Mãe D'Água das Amoreiras wordt omgevormd tot een monumentaal canvas waar de inhoud 360º wordt geprojecteerd. Kijk vanaf het staande publiek in de ruimte of vanaf het platform onder water. Vanaf beide plaatsen word je ondergedompeld in de show en word je onderdeel van de geschiedenis ervan. Immersivus Gallery Lisboa werd geboren in het Mãe D'Água das Amoreiras Reservoir. Het wil een artistiek referentiepunt zijn en het culturele aanbod van de hoofdstad diversifiëren. Momenteel zijn de indrukwekkende Monet, Brilliant Klimt en Misterioso Egito te zien. Andere shows zullen werk van nationale en internationale artiesten bevatten. Indrukwekkende Monet, is een herinterpretatie van de schilderijen van de grondlegger van het impressionisme, en toont de reis voorbij het kader door de eindeloze zoektocht van de kunstenaar naar het vangen van licht. Brilliant Klimt, show volgt het biografische pad en de artistieke nalatenschap van de Oostenrijkse kunstenaar via zijn iconische schilderij - The Kiss. Dit zal de rode draad van de reis zijn tijdens het verkennen van de invloeden van Klimt's wereld.

De kerstmagie is aangekomen in de meeslepende galerij met "O Fabuloso Circo de Natal". Een meeslepende audiovisuele ervaring met verschillende momenten vol verrassingen en plezier.

Misterioso Egito, "The Mysterious Egypt", toont artefacten en kunstwerken uit de oude Egyptische cultuur, geïnterpreteerd als een verbluffende showcase van licht, design en lasers.

Inbegrepen
 • Toegangsbewijs voor Immersivus Gallery Lissabon
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers
  • Mensen met epilepsie

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 59 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,2/5
  • dienstverlening
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We hebben deze tentoonstelling erg gewaardeerd, die eruitziet als de werkplaats van lichten in Parijs, het verschil is dat je niet kunt gaan zitten als je geen "premium" bent en er water in het midden is. We gaven de voorkeur aan de creaties van Monet boven die van Klimt, maar dat is ieders artistieke voorkeur.

  22 november 2022

  Het was leuk en goedkoop. Het was echt mooi, maar als je niet voor premium betaalt of je eigen kruk meeneemt om tijdens de show te zitten, mis je er een deel van. Over het algemeen is het een solide 4-sterrenattractie, omdat het een combinatie is van een bezoek aan een watermuseum (in een reservoir dat wordt gevoed door de aquaduc en zo) en een prachtige show van licht en geluiden over de muren en pilaren. Teeny minpuntje: ik had graag het reservoir willen leren kennen of op zijn minst wat meer informatie binnenin hebben weergegeven.

  Verder lezen

  15 september 2022

  De zeer atypische plaats en de projectie niet te lang, het mist misschien een beetje een verhaal (mondeling verteld) zodat we meer haken, maar het was leuk.

  29 augustus 2022

  Product ID: 394960