Lissabon Luchthaventransfers

Lissabon Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Lissabon: privévervoer van en naar de luchthaven

1. Lissabon: privévervoer van en naar de luchthaven

Boek van tevoren professioneel vervoer van of naar de luchthaven in Lissabon in een voertuig met airconditioning. Vermijd gedoe met onbetrouwbare taxi's en gesjouw met zware bagage in het openbaar vervoer. Je wordt in de aankomsthal opgehaald door de chauffeur, die je kunt herkennen aan een bordje met je naam erop. Ontspan en geniet van de comfort terwijl je in een veilig en modern voertuig naar je hotel, villa, appartement of vakantiehuis wordt gebracht. Alle chauffeurs zijn ervaren en spreken Engels. Profiteer van gratis Wi-Fi en water, zodat je ontspannen en verfrist aankomt bij je bestemming. 

Luchthaven Lissabon: Privétransfer van/naar Lissabon

2. Luchthaven Lissabon: Privétransfer van/naar Lissabon

Geniet van een privé, veilige en betrouwbare transfer tussen de luchthaven van Lissabon en jouw accommodatie in Lissabon. Zorg voor een betrouwbare, veilige rit van het vliegveld en vraag om hulp bij het dragen van jouw bagage. Als je op de luchthaven wordt opgehaald, word je bij de aankomstgate opgewacht door een chauffeur met een bordje met jouw naam erop. De chauffeur zal je vlucht volgen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vertragingen. Wordt opgehaald bij je accommodatie in Lissabon voor een airport drop-off. Ga lekker zitten en ontspan comfortabel in een airconditioned voertuig tot aan de vertrekterminal.

Lissabon: privétransfer tussen vliegveld en stad

3. Lissabon: privétransfer tussen vliegveld en stad

Deze privétransfer van 45 minuten tussen de luchthaven van Lissabon en je stadshotel is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Je vindt de dienst op de meest economische en handige manier om van en naar de luchthaven van Lissabon te komen. Reserveer de dienst en wees er zeker van dat je in veilige en betrouwbare handen bent. Het grootste transferbedrijf op de luchthaven van Lissabon heeft de reputatie klanten op tijd en comfortabel naar hun bestemming te brengen. Wat je schema ook is, er kan een transfer worden geregeld om aan je wensen te voldoen. Je wordt bij aankomst op de luchthaven opgewacht door je chauffeur, die een bord met je naam erop vasthoudt. Nadat je naar het voertuig gebracht wordt, ben je snel op weg naar je bestemming. Naast deze dienst biedt de aanbieder ook eersteklas vervoer met chauffeur tijdens je verblijf in Lissabon. Voertuigen voor alle soorten gelegenheden zijn beschikbaar, op uurbasis, dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks.

Lissabon: transfer van luchthaven naar hotel

4. Lissabon: transfer van luchthaven naar hotel

Bespaar uzelf het gedoe van het navigeren door een nieuwe stad met een enkele reis tussen Lissabon en LIS Airport. Of het nu gaat om sightseeing, een zakenreis of het bezoeken van dierbaren, met deze privétransfer kunt u meer quality time doorbrengen in Lissabon. U hoeft niet te wachten, want uw chauffeur wacht al op u met een meet & greet-bord bij aankomst in de terminal waar u landt. Als u een enkele reis van de stad naar de luchthaven boekt, wordt u opgehaald vanaf elk adres naar keuze in Lissabon. Na geholpen te zijn met uw bagage brengt uw chauffeur u snel, veilig en stipt naar uw bestemming in een moderne sedan of bestelwagen. Leun achterover en geniet van het comfort van uw eigen privévoertuig en kijk hoe de straten van Lissabon voorbij trekken.

Lissabon: vervoer naar of van de luchthaven

5. Lissabon: vervoer naar of van de luchthaven

Boek privévervoer of gedeeld vervoer van de luchthaven van Lissabon naar je hotel in de stad of in de andere richting. De prijs van deze transfer in 1 of in beide richtingen is voor maximaal 3 passagiers. Voor het vervoer van 1 tot 3 passagiers wordt 1 auto ingezet, terwijl voor 4 tot 8 passagiers een modern voertuig gebruik wordt dat plaats biedt aan maximaal 8 passagiers. Deze dienst is het hele jaar door 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven wacht je chauffeur je na de bagage-uitgifte op in de aankomsthal en houdt een bordje omhoog met de naam van één van de reizigers erop. Vanaf dat moment hoef je enkel nog maar te ontspannen en geniet je van een comfortabele rit naar je bestemming in een voertuig met airconditioning. Je kunt luisteren naar achtergrondmuziek of de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere activiteiten. Tijdens je verblijf in Lissabon heb je ook de mogelijkheid om vervoer met een privéchauffeur te boeken met een scala aan beschikbare voertuigen.

Lissabon: luchthaventransfer tussen Cascais, Estoril, Sintra

6. Lissabon: luchthaventransfer tussen Cascais, Estoril, Sintra

Passeer de lange rijen voor taxi's bij aankomst op de luchthaven van Lissabon en boek vooraf privévervoer naar hotels in Cascais of Estoril met voertuigen met airconditioning, geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Ontspan tijdens de reis van 1 uur en laat je direct bij het hotel afzetten, zonder extra haltes onderweg. De service is ook beschikbaar voor retourvervoer. Het wordt geleverd door het grootste transportbedrijf dat de luchthaven van Lissabon bedient, en is beschikbaar ongeacht de tijd wanneer het vliegtuig landt of opstijgt. Profiteer van de ontvangst op de luchthaven of in het hotel en leun achterover en ontspan terwijl je geniet van eersteklas service van een hoffelijke chauffeur met goede kennis van de omgeving.

Lissabon naar Porto: shuttletransfer van 3 uur

7. Lissabon naar Porto: shuttletransfer van 3 uur

Duração totaal: 3 uur Deze exclusieve transferservice biedt u comfortabel vervoer tussen uw aangewezen locatie in Lissabon naar de door u gekozen bestemming in Porto. Tijdens de privérit van 3 uur bent u verzekerd van de best mogelijke service, samen met comfort, veiligheid en flexibiliteit, of u nu voor zaken of plezier reist. Als u aankomt op de internationale luchthaven van Lissabon, hoeft u alleen maar uw bagage op te halen en door de douane te gaan en wordt u begroet door uw chauffeur, die een bord met uw naam erop vasthoudt. Als je wordt opgehaald bij een hotel in Lissabon, word je opgewacht door de chauffeur en ben je snel op weg naar Porto. Lees alstublieft de onderstaande informatie: - De overdracht is slechts EEN MANIER - We wachten 1u30 na de aankomsttijd van de vlucht. Na 1u30 rekenen we 40€/uur. - Het ontmoetingspunt bevindt zich voor de Vodafone Store, om drukte in de aankomsthal te vermijden en ervoor te zorgen dat je je naam ziet. De luchthaven is erg klein en zodra je aankomt zie je Vodafone Store. We wachten daar op je met een bordje met je naam - We bieden GRATIS 1 fles water per persoon, inbegrepen in de prijs van de transfer - Laat het ons alstublieft altijd weten als er kinderen bij de overdracht zijn. In Portugal is het verplicht om zitplaatsen te hebben voor kinderen tot 12 jaar. Anders kunnen we een enorm ticket hebben.

Fátima privétransfer: van / naar de luchthaven van Lissabon

8. Fátima privétransfer: van / naar de luchthaven van Lissabon

Boek een privétransfer van de luchthaven van Lissabon naar je hotel in Fátima, of een transfer bij vertrek in de andere richting. Deze eenrichtingsservice van 1 uur is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1-3 passagiers zijn met de auto en voor 4-8 passagiers met een modern voertuig voor 8 personen. De dienst is het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage heeft opgehaald, staat de chauffeur te wachten in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen nog maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt naar zachte muziek luisteren of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Fátima kunt u ook meer privétransfers met chauffeur plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

Van/naar de luchthaven van Lissabon: privétransfer Sesimbra

9. Van/naar de luchthaven van Lissabon: privétransfer Sesimbra

Boek een privétransfer van de luchthaven van Lissabon naar uw hotel in Sesimbra, of een transfer bij vertrek in de andere richting. Deze enkele reis, 45 minuten service is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1 tot 3 passagiers zijn met de auto en voor 4 tot 8 passagiers met een modern voertuig voor 8 personen. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage heeft opgehaald, staat de chauffeur te wachten in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Luister naar zachte muziek of vraag de ervaren chauffeur naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Sesimbra kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

Van / naar de luchthaven van Lissabon: privétransfer met Cascais of Sintra

10. Van / naar de luchthaven van Lissabon: privétransfer met Cascais of Sintra

Boek een privétransfer van de luchthaven van Lissabon naar uw hotel in Cascais of Sintra, of een transfer in de andere richting. Deze enkele reis van 45 minuten is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. De transfers voor 1 tot 3 passagiers zijn met de auto en voor 4 tot 8 passagiers met een modern voertuig voor 8 personen. Service is het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage heeft opgehaald, staat de chauffeur in de aankomsthal te wachten met een bordje met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Luister naar wat zachte muziek of vraag de ervaren chauffeur naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Cascais of Sintra kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan voertuigen. Vanwege het COVID-19-virus worden extra hygiënische maatregelen genomen. Alle voertuigen worden tussen elke rit grondig gedesinfecteerd. Handdesinfecterend middel is ook aanwezig en de gezondheid van onze chauffeurs wordt regelmatig gecontroleerd.

  • Transfers
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Lissabon

Welke topattracties zijn een must-see in Lissabon?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Lissabon?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Sintra

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 6.626 beoordelingen

Ik raad de transfer van en naar de luchthaven ten zeerste aan. U hoeft niet te zoeken naar de metro of een taxi. We halen u op van de luchthaven met uw naam op een bord. Ik zat helemaal alleen in het busje. De zeer aardige chauffeur wachtte op mijn aankomst ondanks dat het vliegtuig laat arriveerde. Hij zette me af bij mijn hotel. Geen hoofdpijn meer gezien de eindeloze rij voor taxi's

Zeer vriendelijk en professioneel. De service is erg handig omdat er erg lange rijen waren om een taxi te nemen. Alles is oke.

Stipt op tijd en zeer correcte chauffeur. Schone en ruime auto.

Op tijd en met een rustig ritje naar centrum van Lissabon.

Zeer punctueel. chauffeur erg beleefd. Elk moment.