Lissabon
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 6.626 beoordelingen

Prima geregeld en super service van de hostess bij het vliegveld en de buschauffeur. Hij stopte zelfs dichter bij het hotel, omdat er diverse passagiers in dezelfde omgeving hun hotel hadden. Bij het instappen inventariseerde de hostess waar iedereen heen moest en gaf het aan de chauffeur door. Heel fijn als je voor het eerst in een stad komt.

De AeroBus is ideaal om vanaf de luchthaven te reizen naar een plaats in de buurt van jouw bestemming. De bus maakt gedurende de route vaste stops op grootte steden/pleinen. Ook terug naar de luchthaven is ideaal. Komt elke 20 minuten dus hoeven niet lang te wachten

Prima verbinding naar de binnenstad, staat veel file in de spitstijden. Als je niet veel bagage hebt dan zou ik de metro adviseren, s upersnel en goedkoop. Wel even van te voren uitvogelen hoe te rijden en waar uit te stappen.

De contactpersoon stond netjes op tijd te wachten bij aankomst. De vriendelijke chauffeur bracht ons veilig en correct op bestemming. Prima service

Chauffeur stond goed op tijd klaar bij ons appartement. Heel vriendelijk. Waren in een mum van tijd op het vliegveld bij de juiste terminal.