Lissabon
Sportstadions

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lissabon Sportstadions: Onze meest aanbevolen

Lissabon: bezoek Luz Stadion en ticket SL Benfica Museum

1. Lissabon: bezoek Luz Stadion en ticket SL Benfica Museum

Beleef de Portugese passie voor voetbal tijdens een rondleiding door het Luz Stadion, de thuisbasis van de voetbalclub SL Benfice, een van de populairste teams in Lissabon en Portugal. Bezoek daarna het bijbehorende museum en treed in de voetsporen van legendarische spelers zoals Eusébio, Paulo Futre en Mantorras. Begin met een rondleiding door het grootste en modernste stadion in Portugal. Luz Stadium, de thuisbasis van de finale van de Champions League in 2014, is een multifunctioneel stadion dat in 2003 werd geopend. Loop over het veld, bezoek de kleedkamers en perskamer en maak een foto van jezelf met de adelaarsmascotte van Sport Lisboa en Benfica. Leer meer over de hoogtepunten uit de Portugese voetbalgeschiedenis bij de tentoonstelling “Geschiedenis van Benfica” in het Museum Benfica Cosme Damião. Ontdek meer over SL Benfica’s legendarische speler, Eusébio, en verken de moderne, multimediale technologie van dit museum. Krijg een alternatieve geschiedenis over Portugal en de Portugees sprekende wereld.

...
Lissabon: 2 uur Luz-stadion en rondleiding door het museum

2. Lissabon: 2 uur Luz-stadion en rondleiding door het museum

Ontdek de geschiedenis van sport in Lisboa in het Benfica Stadium and Museum. Leer meer over de spelers, tradities en geheimen van de club van je deskundige gids en mede-Benfica-liefhebber. Wandel over het veld, bezoek de kleedkamers en de perskamer en ga op de foto met de Sport Lisboa en Benfica-adelaar. Leer meer over de relatie tussen Sport Lisboa en Benfica met clubs in andere steden en landen, en vier de verschillen die elke cultuur met zich meebrengt in de sportwereld. Voel je gevierd als deelnemer van de club, want zonder de fans en supporters zou dit allemaal niet mogelijk zijn.

...

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3 beoordelingen

Anders dan op de bevestiging gemeld konden de kaarten afgehaald worden bij de ingang van de tour (gate 17) ipv 11. De tour was geweldig. Erg dichtbij het veld, leuk om de persruimte te zien, alleen jammer (waarschijnlijk door corona) konden wij de kleedkamer van Benfica niet zien. Bevestiging van de informatie van getyourguide był snelem w bijbehorende museumtour jest miejscem, w którym moeite waard, vooral de video door de supporters na stadionie. Zeker de moeite Ward.

Zeer de moeite waard!

Prachtig stadion en erg leuke rondleiding door een zeer vriendelijke gids. Het museum met geschiedenis en bekers was erg indrukwekkend. Van de film in het museum van supporters kreeg ik kippenvel! De thuis uitgeprinte tickets in de shop ingeruild voor de rondleiding.

Ik als voetballiefhebber heb ik er erg van genoten. Stadion tour was leuk, je kwam op veel plekken en de gids was goed en ze sprak goed Engels. De museum tour daarna was ook leuk, zeker een aanrader om ‘bioscoop lift’ in te gaan.

Mooi stadion

Mooi stadion om te bezichtigen. Je kom van boven tot beneden en langs 't veld. Heel groot museum wat mij betreft iets te groot ook nl over de geschiedenis van Lissabon

Top! Een super ervaring

Super leuk om te doen. We hadden een erg enthousiaste gids! Veel gezien in het stadion.