Lissabon
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lissabon

Wil je alle activiteiten in Lissabon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lissabon

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.244 beoordelingen

Het was super geregeld. We waren als een van de eerste bezoekers bij het Peña palace, hierdoor hadden we de tijd om foto’s te nemen voordat de drukte begon. Augusto onze reisleider was super enthousiast en vertelde overal vanalles over. Hij heeft ons een restaurant aangeraden in sintra en dat was geweldig! Dus echt aan te raden!!

Goede activiteit om een dag buiten Lissabon wat te zien. Cape Rock is erg mooi, en ook het paleis was leuk om eens te bezoeken. De gids, Vito, die overigens maar 21 jaar was, had overal verstand van en kende veelm fun facts. Topper.

Ik als voetballiefhebber heb ik er erg van genoten. Stadion tour was leuk, je kwam op veel plekken en de gids was goed en ze sprak goed Engels. De museum tour daarna was ook leuk, zeker een aanrader om ‘bioscoop lift’ in te gaan.

Trip was fantastic. The palaces are beautiful and worth your time. The guide was very helpful and good in telling stories / sharing information about Sintra. The smalls groups are perfect as well. 10/10 recommend

Prachtige tuin en paleis! De moeite waard om te bezoeken. Goede schoenen aan, want het is een hele klim.