Lissabon: toegangsticket voor de Toren van Belém

Lissabon: toegangsticket voor de Toren van Belém

Vanaf US$ 7,24 per persoon

Bezoek één van de beroemdste monumenten van Lissabon met versnelde toegang tot de Toren van Belém, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Kom meer te weten over deze toren, die aan de monding van de Taag werd gebouwd om de stad te verdedigen.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte voucher vereist
Geldig 1 jaar
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Kies de wachtrij voor voorafgeboekte tickets voor de Toren van Belém, die in één van de oudste wijken van Lissabon staat
 • Geniet van een panoramisch uitzicht op de haven en de monumenten uit het tijdperk van de grote ontdekkingen
 • Beklim de smalle trappen naar de top van de toren
 • Bewonder één van de beroemdste gebouwen in Lissabon en de architectonische juwelen uit de regeringsperiode van Manuel I
 • Verken de plaats die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat aangemerkt als 'Cultureel erfgoed van de mensheid'
Volledige beschrijving
Stap in de rij voor de voorafgeboekte tickets voor de beroemde Toren van Belém, die in 1515 aan de monding van de Taag werd gebouwd om Lissabon te verdedigen. Beklim de smalle trappen naar de bovenste verdieping voor een panoramisch uitzicht over de historische wijk Belém en de monumenten uit het tijdperk van de grote ontdekkingen. Kom meer te weten over het gouden tijdperk van de Portugese ontdekkingsreizen en kom erachter hoe dit strategische monument vroeger als toegangspoort tot de stad werd gebruikt.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor de Toren van Belém
 • Boekingskosten

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Torre de Belém, 1400-206, Lissabon. Je moet de voucher die je per e-mail ontvangt uitprinten en deze inwisselen voor een toegangsticket. Ga, bij de ingang van de toren, in de rij voor 'pre-purchased tickets' staan.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Op zon- en feestdagen is de toegang tot nationale monumenten en musea gratis voor inwoners van Portugal
  • Dit ticket is gedurende 1 jaar vanaf de aanschafdatum geldig
  • De openingstijden van de Toren van Belém zijn van 10:00 tot 17:30 uur in oktober - mei en van 10:00 tot 18:30 uur in mei - september
  • De laatste toegang is om 17:00 uur
  • De toren is gesloten op maandagen en op 1 januari, Paaszondag, 1 mei, 13 juni en 25 december
  •  BELANGRIJK: breng een uitgeprint exemplaar van de voucher die je per e-mail ontvangt mee en wissel deze in voor een toegangsticket.
  • Met deze voucher kun je in een andere wachtrij staan om het in te wisselen voor een ticket, maar het biedt geen voorkeurstoegang tot de Toren van Belém. Er is slechts één ingang om de toren binnen te komen en er kunnen wachtrijen zijn
  • De online boekingskosten zijn inbegrepen in de prijs
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  3,8 / 5

  gebaseerd op 462 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   3,5 / 5
  • dienstverlening
   4.1 / 5
  • organisatie
   3,9 / 5
  Sorteren op

  Ticket leverde niet wat het beloofde.

  We hebben een fast track gekocht, het lijnticket online overslaan. Het opnameproces gaf ons echter geen voordeel ten opzichte van degenen die tickets moesten kopen. De lijnen, die met kaartjes en die zonder kaartjes, wisselden elkaar af. We hebben lang gewacht wow mensen zonder kaartjes werden toegelaten. Onze skip the line tickets hadden ons en voordeel moeten hebben gegeven. Degenen die kaartjes kochten, hadden moeten terugkeren om hun plaats in onze rij in te nemen. In plaats daarvan hadden ze onmiddellijk toegang bij aankoop van hun kaartjes bij het torenkaartjesvenster.

  Verder lezen

  21 oktober 2019

  Prima bezoek

  Leuk om gezien te hebben. Binnen wel erg druk dus kom op tijd. Open vanaf 10:00 uur maar dan staat er al een rij. De smalle trap naar boven is een tour en er zijn dus binnen ook wachttijden. Kosten €6,- en kinderen tot 12 jaar gratis. Dus daar kopen is altijd goedkoper.

  2 mei 2018

  Boek zeker online om ervoor te zorgen dat u sneller binnenkomt. Zorg ervoor dat u bij aankomst in de juiste rij staat. We moesten nog ongeveer 15 minuten wachten vanwege nummerbeperkingen vanwege het virus. Binnen is niet veel te zien, maar de uitzichten zijn de moeite waard.

  15 maart 2020

  Georganiseerd door

  Product ID: 137750