Kies data

Dingen om te doen Lisse

Lisse: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Amsterdam: dagticket Keukenhof met vervoer

1. Vanuit Amsterdam: dagticket Keukenhof met vervoer

Geniet van probleemloos vervoer van het centrum van Amsterdam naar de Keukenhof. Verken de tuinen zo lang als je wil met je ticket voordat je terugkeert naar Amsterdam. Bussen naar de Keukenhof vertrekken dagelijks vanaf 'This is Holland', tegenover het Centraal Station. Pak het gratis pontje aan de achterkant van het Centraal Station en vaar naar de overkant van het IJ. Na 3 minuten wandelen ben je bij 'This is Holland'.   Je stapt hier in een bus die je door het mooie Hollandse landschap naar de Keukenhof rijdt. Bij aankomst in de Keukenhof kun je op je eigen tempo op verkenning gaan tussen de bloemen. Bekijk tot wel 7 miljoen bloeiende bollen op fraaie velden en bewonder de geurende bloemenkunstwerken. Geniet op je gemak van de Keukenhof en profiteer van regelmatige vertrektijden met gegarandeerde zitplaatsen in een luxe bus terug naar Amsterdam.

Vanuit Amsterdam: tour Bloemenpark Keukenhof, met vervoer

2. Vanuit Amsterdam: tour Bloemenpark Keukenhof, met vervoer

Ga mee met de Keukenhof-tour en verken de beroemdste bloementuin ter wereld. Laat je verrassen door de meer dan zeven miljoen bloemen en wandel over 15 kilometer wandelpaden door het park. De Keukenhof-tour haalt je op bij Amsterdam Centraal Station en brengt je rechtstreeks naar de ingang van het park. De toegangskaarten zijn inbegrepen. Je wordt begeleid door een live gids in de bus als je de optie met gids selecteert. Deze optie omvat ook een GPS-audiogids in de bus, beschikbaar in verschillende talen. Haal het meeste uit deze tour en kom meer te weten over de bloemen, het park, en over Nederland, de Nederlandse cultuur en de Bollenstreek. Reis met een bus met airconditioning door een gebied met eindeloze tulpenvelden, een van de meest gefotografeerde en iconische landschappen van Nederland. Bij de Keukenhof sla je de wachtrij over en kom je een van de grootste bloemenparken ter wereld makkelijk binnen. In de Keukenhof zijn meer dan 7 miljoen bloembollen geplant, waaronder tulpen, hyacinten en narcissen. Koop je kaartjes op tijd, de wereldberoemde Keukenhof Tuinen zijn minder dan twee maanden per jaar geopend en de tickets raken snel uitverkocht.

Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

3. Amsterdam: dagtocht Keukenhof met molenrondvaart

Laat je inspireren door de geuren en kleuren van meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei in de Keukenhof. Haal het maximale uit je tijd met skip-the-line toegang tot deze populaire attractie. Vaar door het platteland tijdens een rondvaart door de Kager meren en stop bij een windmolen. Reis in comfort met de bus vanuit Amsterdam naar de Keukenhof. Maak een rondvaart vanaf de Ringvaart en geniet van de kleurrijke bollenvelden, traditionele molens en authentieke dorpen. Vaar door de Amsterdamse Kager meren, die tien unieke eilanden omvatten. Terwijl je door de smallere doorgangen tussen de eilanden vaart, kun je je vergapen aan de historische herenhuizen. Ga van boord bij een nog in werking zijnde windmolen. Na het bezoek aan de molen neem je een shuttle van 10 minuten naar de tuinen van de Keukenhof. Bij aankomst profiteer je van snelle toegang tot deze prachtige bloementuin. Verken de Keukenhof in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt.

Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

4. Vanuit Amsterdam: rondleiding Keukenhof & molendorp

Beleef een hele dag vol Nederlandse bloemenvelden en spectaculaire tuinen tijdens deze rondleiding door de tuinen van de Keukenhof. Zie rijen tulpen, narcissen en krokussen, allemaal in verschillende kleuren en maten. Proef lokale kaas en observeer de traditionele methode om klompen te maken. Als je aankomt bij de Keukenhof, krijg je een rondleiding van 45 minuten door het park, zodat je daarna ook genoeg vrije tijd hebt om het park op je gemak te verkennen. De gids legt uit hoe elk type bloem wordt gekweekt en vertelt meer over de geschiedenis en betekenis ervan binnen de Nederlandse cultuur.  Nadat je van het beeld van de tuinen hebt genoten, ga je verder naar de Zaanse Schans. Bezichtig de plaats samen met de gids. Bezoek de klompenmakerij voor een demonstratie van hoe klompen worden gemaakt, gevolgd door een demonstratie kaasmaken en proeven. Voordat je de Zaanse Schans op eigen gelegenheid kunt gaan ontdekken, geeft de gids je nog wat informatie over wat het zo'n uniek dorp maakt, en vertelt hij meer over de lokale geschiedenis en cultuur. Ook geeft hij insidertips over de omgeving. Je kunt de dagtocht eventueel ook uitbreiden met een rondvaart door de Amsterdamse grachten, waarbij je langs de beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frank Huis vaart. Ook kun je een This is Holland-voucher krijgen voor een 5D-vliegervaring over Nederland.

Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

5. Amsterdam: 1, 2, 3 of 5-daagse Go City all-inclusive pas

Geniet van onbeperkte toegang tot de populairste attracties van Amsterdam met een pas die 1, 2, 3 of 5 dagen geldig is. Bezoek het Moco Museum, ontdek wereldberoemde collecties historische kunst en bewonder de stad vanaf de grachten tijdens een rondvaart. Toon eenvoudig uw pas op uw telefoon en gebruik de digitale gids om u te helpen bij het plannen van uw route en het maken van reserveringen indien nodig. Er is voor elk wat wils met meer dan 25 attracties waaronder de Heineken Experience. Attracties/Activiteiten inbegrepen bij uw Amsterdam All-Inclusive Pass: • Heineken Experience (reserveren verplicht) • Moco-museum • A'DAM Uitkijkpost • Cruise met 100 hoogtepunten • Rijksmuseum (reserveren verplicht) • Woonbootmuseum • This Is Holland (reserveren verplicht) • Rembrandts Amsterdam Experience • Tour de BonTon • Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reserveren verplicht) • Waterfiets van 1 uur • MacBike fietsverhuur • Diamantmuseum Amsterdam • Joods Cultureel Kwartier • Amsterdams Pijpenmuseum • House of Bols cocktailbeleving • Amsterdams Tulpenmuseum • Tony Chocolonely Superstore • AMAZE Amsterdam – een nieuwe meeslepende ervaring van ID&T • Rembrandthius Experience • Er was eens museum • Veerpont naar Kasteel Muiderslot (april t/m oktober) • Kasteel Muiderslot • Keukenhof Tour (lente) • Keukenhof skip-the-line toegang en bustransfers (seizoensgebonden/reserveren vereist) • Zaanse Schans Tour (reserveren verplicht) • Zaanse Schans Card • Volendam, Edam en Molens Tour (reserveren verplicht) • Rotterdam, Delft en Den Haag Tour (reserveren verplicht)

Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

6. Vanuit Amsterdam: dagtocht Keukenhof met Tulpenkwekerij

Ontdek de prachtige kleuren van de Keukenhof, de beroemde Nederlandse bloementuin. Profiteer van het vervoer vanuit Amsterdam, en stop voor foto's in de kleurrijke tulpenvelden. Ontmoet je gids tegenover het iconische Centraal Station van Amsterdam en maak je klaar voor jouw bloemenervaring van een hele dag. Ga naar de Keukenhof en verken de kleurrijke sfeer in jouw eigen tempo. Geniet vervolgens van een lentetocht door authentieke en pittoreske Nederlandse dorpjes. Stop bij een originele windmolen en ontmoet de molenaar. Bezoek daarna een tulpenkwekerij en maak kennis met de familie. Leer alles over hoe deze bloemen worden gekweekt en maak foto's in de kleurrijke velden. Maak je dag compleet met vervoer terug naar Amsterdam.

Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

7. Amsterdam: Keukenhof en Giethoorn

Onderzoek de buitengewone Keukenhof van dichtbij. De Keukenhof is een plek om miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in het voorjaar te zien. Deze prachtige lentetuin biedt een unieke geuren- en kleurenervaring, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, inspirerende tuinen en spannende gebeurtenissen. Om de Keukenhof heen liggen de beroemde bollenvelden. Vanaf de molen heb je spectaculair uitzicht op een aantal van de bollenvelden - een bezoek aan de Keukenhof garandeert je mooie foto's. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden die de zintuigen prikkelen. Ruik, proef, luister en geniet. De Keukenhof is een leuke activiteit voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, de dieren aaien in de kinderboerderij en op een speurtocht gaan. De trip gaat verder naar het betoverende dorpje Giethoorn in het noorden van Nederland voor een unieke ervaring. Het dorpje staat bekend als het 'Venetië van het Noorden' vanwege de vele grachtjes die er te vinden zijn en het volledige ontbreken van wegen. Je verkent dit sprookjesachtige dorp, waar minder dan 3000 mensen wonen, tijdens een boottocht van 1 uur. Ervaar de omgeving tijdens een ontspannen tochtje door de grachten. Verken het goed bewaard gebleven dorp te voet en zie hoe elke boerderij op een klein, door mensen gemaakt eilandje ligt. Wandel over de smalle voetpaadjes om honderden bruggen te ontdekken en geniet van de vredige sfeer in het dorp.

Kagerplassen: Molencruise Lisse

8. Kagerplassen: Molencruise Lisse

Vertrek vanuit Lisse en baan je een weg door het Kagerplassen-systeem tijdens deze 1,5 uur durende groepsreis. Vaar door Nederlandse dorpen en ontspan terwijl je geniet van de rust die gepaard gaat met op het water zijn. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van de prachtige uitzichten, historische molens en typisch Hollandse dorpjes in de bekende Bollenstreek. De boten zijn overdekt en sommige hebben ook een open dek, wat geweldige fotomomenten biedt, dus zorg ervoor dat je je camera meeneemt. Ontdek de historische molens en Nederlandse huisjes die langs de oevers staan terwijl je vaart. Vaar door landelijke landschappen in het Groene Hart voordat u terugkeert naar Lisse.

Vanuit Amsterdam: tour naar de Keukenhof & tulpen-ervaring

9. Vanuit Amsterdam: tour naar de Keukenhof & tulpen-ervaring

Breng een dag door in de buitenlucht met een gids vanuit Amsterdam naar de Keukenhof en naar tulpenkwekerij De Tulperij, entreekaarten inbegrepen. Neem voldoende tijd om kleurrijke foto's te maken in de 'Tuin van Europa' en geniet van optionele extra's zoals This is Holland en een grachtenrondvaart. Na de ophaalservice begint je dag met een mooie rit van Amsterdam naar de bollenstreek van Lisse. Afhankelijk van het seizoen zie je een landschap met kleurrijke bloembollentapijten in de meest schitterende kleuren die je je kunt voorstellen. Het eerste hoogtepunt van de tour is de Keukenhof. Ooit een moestuin vol groenten en kruiden, nu de meest uitgestrekte bloementuin ter wereld. Wandel door de 15 kilometer aan paden en 32 hectare aan tuinen van Keukenhof, waar elk jaar miljoenen bollen worden geplant. Nadat je de Keukenhof hebt verkend, ga je op weg naar de volgende bestemming: de tulpenkwekerij Tulip Experience Amsterdam. Tulip Experience Amsterdam is een must-see tijdens een bezoek aan de Bollenstreek. Ga mee op een dynamische reis door de geschiedenis, het kweekproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter deze Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van een tulpenkweker. Rondvaart door de grachten van Amsterdam Geef je tour een upgrade met een grachtenrondvaart van Stromma Nederland. De rondvaart door Amsterdam gaat langs alle beroemde bezienswaardigheden van de stad. Je ontvangt een voucher voor een rondvaart die je na je bezoek aan de Tuinen kunt gebruiken.

Magisch Delft en Landgoed Keukenhof: Tulpen in overvloed

10. Magisch Delft en Landgoed Keukenhof: Tulpen in overvloed

Van begin april tot half mei kun je de Keukenhof, vlakbij Amsterdam, bezoeken en je de tulpen op hun mooist laten zien. Deze tour heeft het allemaal: je zult genieten van de geuren en kleuren van 7 miljoen bloemen en van de onaardse schoonheid van het historische Delft. Na een ontspannen rit door het landschap ziet u de uitgestrekte bollenvelden in volle bloei en de typische windmolens. Eerst bezoek je Delft, naar men zegt de charmantste stad van Nederland. U zult versteld staan van de pittoreske grachten, het stadhuis, de Oude en de Nieuwe Kerk waar ook de ondergrondse crypte van het Nederlandse koningshuis is gevestigd. In je vrije tijd struin je zeker door de talloze kleine maar gezellige Delftse kunstnijverheidswinkeltjes. Na de lunch en op weg naar landgoed Keukenhof hoor je over de geschiedenis en het belang van de tulpenteelt. En dan geniet je drie uur lang van de vele tuinen en prachtige paviljoens met een grote collectie tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen.

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Citycards
  • Avonturen
  • Andere belevenissen
  • Transfers
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Topbezienswaardigheden in Lisse

Overzicht activiteiten in Lisse

Wil je alle activiteiten in Lisse ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lisse

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.189 beoordelingen

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Zeer goede ervaring met het kaartje. Kon overal rijden en bijna elke verbinding verzilveren. Heel duidelijk. Gedeeltelijk echter sterke busstoring.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.