Little Havana

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Little Havana

Wil je alle activiteiten in Little Havana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Little Havana

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.058 beoordelingen

Dit was een prachtige tour en geweldige introductie tot Miami / Little Havana. Onze gids was geweldig, het was snel, dus het was nooit saai. Maar niet te snel dat we het niet konden bijhouden. We gingen naar een bar en hadden daar een half uur om onze mojito's te drinken, wat perfect was. De tour was ongeveer 3 uur lang dus plan niets direct daarna. Al het eten was geweldig. Ik ben ook vegetariër en ze konden me gemakkelijk opvangen. Nogmaals bedankt!

Lana was heerlijk en zeer in overeenstemming met de cultuur waar ik van hield, ik ben Puerto Ricaanse eerste keer in Miami en ik kon zo goed vertellen en haar verhalen waren geweldig. ze was zo beleefd van haar hield! het eten was geweldig, de drankjes waren geweldig! hield van klein Havana !! zit letterlijk nog steeds in een bar op calle 8 en komt nu al terug!

Was de eerste keer in Little havana en het was Top.Onze gids Rin van Miami culinaire tours was zo goed en legt alles uit met veel passie.Wij spreken in ons land geen engels maar Rin deed dat overduidelijk en verstaanbaar.

We hadden zoveel plezier met het leren over Little Havana. Het eten was uitstekend en er was genoeg van! Onze gids, Jennifer, was deskundig en onderhoudend. Veel wandelen, maar veel pauzes voor eten en uitleg.

Een superleuke toer o.l.v. een enthousiaste gids, Lana❣ Heerlijk eten, drinken, gezelligheid, kunst. Geweldig!!