Kies data

Dingen om te doen Little Venice

Little Venice: De beste dingen die je niet wil missen

Little Venice: Regent's Canal Waterbus-boottocht naar Camden

1. Little Venice: Regent's Canal Waterbus-boottocht naar Camden

Reis van het pittoreske Little Venice naar het levendige Camden Town over het Regent's Canal. Deze waterweg is een rustig kanaal door Londen, bevaren door plezierboten en omzoomd met eigenzinnige woonboten. Je komt langs Regent's Park, de London Zoo en door de echoachtige diepten van de 248 meter lange Maida Hill-tunnel. Elke boot heeft overal openslaande ramen, zodat iedereen uitzicht heeft. Als je langs de London Zoo vaart, moet je uitkijken naar wrattenzwijnen en Afrikaanse jachthonden, die je vaak kunt zien wanneer de boot hun omheining aan het kanaal passeert. Reis langs de huizen van bekende muzikanten, acteurs en andere beroemdheden. Je ziet ook de uitgestrekte en aangelegde achtertuinen van grote huizen die worden gebruikt door ambassadeurs en bezoekende internationale diplomaten. Kom aan in het hart van Camden Market, de thuisbasis van een breed scala aan handelaren van wereldklasse en internationale keukens.

Camden Town: Regent's Canal Waterbustour naar Little Venice

2. Camden Town: Regent's Canal Waterbustour naar Little Venice

Reis tussen het levendige Camden Town en het pittoreske Little Venice langs het Regent's Canal op deze schilderachtige enkele reis per waterbus. Leun achterover en ontspan terwijl je op een kalme waterweg door Londen vaart, bevaren door plezierboten en omzoomd door eigenzinnige woonboten. Vertrekkende van West Yard, Camden Market, passeer je Regent's Park, het terrein van de London Zoo, en door de echo-achtige diepten van de 249 meter lange Maida Hill Tunnel. Profiteer van de openslaande ramen in de hele boot, zodat iedereen een perfect uitzicht heeft. Als je langs de London Zoo vaart, kun je uitkijken naar wrattenzwijnen en Afrikaanse jachthonden, die je vaak kunt zien wanneer de boot hun omheining aan het kanaal passeert. Vaar langs de huizen van bekende muzikanten, acteurs en beroemdheden. Bekijk de uitgestrekte en aangelegde achtertuinen van grote huizen die door ambassadeurs en bezoekende internationale diplomaten werden gebruikt. Eindig jouw boottocht in Little Venice, waar je kunt uitstappen en jouw avontuur op eigen gelegenheid kunt voortzetten.

Beschikbare activiteiten

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Little Venice

Wil je alle activiteiten in Little Venice ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Little Venice

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.548 beoordelingen

Reuben was erg boeiend en leuk. We hebben onze boottocht gemist en de Waterboat Company gemaild via de Get Your Guide-app, hun reactie was vrijwel onmiddellijk. Ze konden ons in de volgende tour passen. Jammer dat we op de banken zaten in plaats van op het tafels / stoelenplatform; aanvankelijk hadden ze ruimte voor ons om daar te zitten, maar ze verkochten de ruimtes ter plaatse voor een gezin zonder reserveringen. In ieder geval hadden we geluk dat we bij de volgende tour mochten in plaats van ons geld te verliezen omdat we een paar minuten te laat waren en de boot misten.

Het is altijd geweldig met een kleine boottocht, vooral door het kanaal (erg mooi)! De reis was met commentaar, dus we hadden een gids aan boord, maar het was erg moeilijk om haar te horen, en toen we haar konden horen, was het naar onze mening niet zo interessant. Al met al toch een goede ervaring!

Erg leuk met tieners Leuke manier om Camden te bereiken of te verlaten zonder door de minder vriendelijke buurten te gaan We noemden het de Peaky Blinders kanaalbootervaring

Een leuke ervaring op het water. Lekker rustig door een mooie buurt van Londen varen. Daarna bij de vele marktkraampjes langs in Camden.

Supermooie ervaring . Zeer interessante dame als begeleider die veel concrete uitleg gaf over wat we tegenkwamen . Proficiat