Livadia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Livadia

Wil je alle activiteiten in Livadia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Livadia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.142 beoordelingen

Mooie site om zeker te bezoeken! Goed georganiseerd!

De bus vertrok al heel vroeg (7u25)aan een hotel om de hoek. Netjes op tijd en voorzien van een goeie begeleider. Op een gegeven moment moesten mensen op en uit stappen op de bus wat wel voor wat verwarring zorgde. Wij waren bij de gelukkigen en mochten blijven zitten. Onze gidse Kathy heeft alles uit haar mouwen gehaald om ons voor,tijdens en in de terugweg alles te vertellen over de streek,geschiedenis,cultuur en horeca. Ze sprak heel goed engels en heel langzaam en duidelijk! Toch een serieuze afstand af te leggen maar na een uurtje rijden was er een tussenstop voor een snack te eten (want het middagmaal was pas om 14uur voorzien) en iets te drinken.Daarna terug de bus op en toch nog een 2uur rijden tot de site van Delphi. Maar een aangename trip met airco op de bus. Eén minpuntje was de lunch,we hadden slechts één uur om te lunchen,het was uitgebreid met voorgerechtjes,soep en hoofdgerecht.Het dessert bestond uit fruit of taart. Veel te weinig tijd! Maar toch een aanrader!Doen dus!

De boeking zelf was een beetje een rommeltje. Ik had de trip inclusief lunch geboekt maar ik stond zo te zien niet op de lijst voor de trip en mijn naam werd er met pen bijgeschreven. Dat probleem was zo opgelost en dat had ik niet eens door tot de gids in de bus de checklist doornam. Echter bij de lunch werden we niet meegeteld als reizigers die van tevoren voor hun lunch hadden betaald en dat was wel even een dingetje, maar dat was verder ook snel opgelost, maar prettig is het niet. De lunch zelf was lekker maar het personeel in het restaurant vond ik niet erg vriendelijk, nogal kortaf. Ook leuk dat ze je tot 2 keer toe vragen of je drinken wil om na de lunch erachter te komen dat je voor je drankjes moest betalen en dat dat niet bij de kosten van de lunch zat inbegrepen. Maar verder was de trip erg geslaagd. Comfortabele busrit, Delphi en de omgeving waren erg mooi om te zien met een leuke gids die interessante dingen te vertellen had en dat is nou eenmaal het belangrijkste.

De dagtrip naar Delfi was zeer interessant. We hadden een super enthousiaste en goede gids. Ze wist ons in korte tijd heel veel kennis bij te brengen. De busrit was ook prima; er was airco en het was leuk om Athene en omstreken vanuit een ander perspectief te zien. De lunch was prima, maar alles gebeurde in razendsnel tempo en het drinken was niet helemaal top. Je kreeg veel eten, maar de kwaliteit was niet geweldig. Het is zeker wel een aanrader als je bent geïnteresseerd in de klassieke oudheid. Post scriptum als je niet voor de lunch kiest, moet je alsnog in het restaurant zitten en eet je à la carte.

Super interessante en goed georganiseerde excursie

Deskundige gids die veel wist en vertelde, zowel tijdens de busreis als in Delphi zelf en ook in het museum. Erg interessant om er rond te kijken, zeker als je de achtergrond een beetje kent. Prachtige omgeving ook, alleen daarom al haast de moeite waard. Heerlijke lunch gehad. Voldoende vrije tijd om foto's te nemen. Alleen jammer dat we door weersomstandigheden het theater niet in konden en dat we niet dicht bij het gymnasium konden komen. Maar daar kon de organisatie natuurlijk niets aan doen. Verder een absolute aanrader!!

The guide was absolutely lovely. The excursion itself was amazing, although I wish we’d had a little more time at the museum to actually look around instead of running from one highlight to the next. Lunch was delicious, but a vegetarian option had to be improvised on the spot. Which I found strange because I remember filling out dietary restrictions when booking.