Liverpool: The Beatles, het Verhaal Toegangsticket

Product ID: 46440

Vanaf € 18 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Leer het verhaal van The Beatles kennen en hoe zij hun beroemdheid hebben bereikt
 • Kijk achter de schermen van de bekende Abbey Road Studios
 • Neem een onderwatertrip in de Yellow Submarine
 • Ontspan bij de Casbah Coffee Club
 • Bekijk een indrukwekkende replica van de Cavern Club
 • Beleef een interessante speciale tentoonstelling 'The British Invasion: How 1960's beat groups conquered America'
Overzicht
De award-winnende 'The Beatles Story' is de grootste tentoonstelling wereldwijd die compleet gewijd is aan de levens en de tijd van The Beatles. Gesitueerd in de thuishaven van de Fab Four' Liverpool op de UNESCO Werelderfgoedlijstplek Albert Dock.
Wat te verwachten
Beleef deze magische tour en zie hoe vier gewone jonge jongens uit Liverpool beroemd werden. Replica's van de Casbah, Mathew Street en The Cavern zorgen voor het authentieke jaren '60 gevoel. Tijdens deze tour beleef je de plekken die The Beatles groot hebben gemaakt.

Luister naar het verhaal 'Living Story' met een audiogids die beschikbaar is in 10 talen (Engels, Braziliaans-Portugees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Pools, Russisch en Spaans). Laat je meenemen door het verhaal van The Beatles.

Vervolgens bekijk je een interessante special 'The British Invasion: How 1960's beat groups conquered America' op slechts 10 minuten loopafstand bij de Pier Head. Mede georganiseerd door The GRAMMY's Museum in LA onderzoekt deze tentoonstelling de golf van Britse artiesten die de Billboard Top 100 in de jaren '60 en '70 overnamen.

Deze indrukwekkende tentoonstelling laat memorabilia zien die nog nooit eerder vertoond zijn buiten de USA. Ook foto's van bands zoals The Rolling Stones worden getoond.

Belangrijke items zijn onder andere de jurken van The Supremes; James Brown's jumpsuit; BB King's 'Lucille' Gibson; The Beach Boys handgeschreven 'God Only Knows' teksten en Keith Moon's drumkit.

Geniet van een aantal interactieve ervaringen inclusief een map van Groot Britanië en ontdek de muzikale wortels verspreid door het land, een video geschiedenis booth waarmee je jouw eigen herinneringen kan opnemen en exclusieve Ringo Starr interactieve drumlessen.
Inbegrepen
 • Toegang tot beiden plekken van The Beatles Story: Albert Dock en Pier Head
 • Living History audiogids, ingesproken door de zus van John Lennon Julia Baird
 • Fab4D bioscoop beleving
 • Pattie Boyd: George, Eric & Me
 • De British Invasion Special Exhibition
Trefpunt

The Beatles Story is gesitueerd in Liverpool Waterfront bij de Albert Dock, op korte loopafstand van het Liverpool stadscentrum door het indrukwekkende Liverpool One shoppingcentre en het pittoreske Chavasse Park. Je vindt ons tegenover de Big Wheel bij de Echo Arena en we zijn makkelijk bereikbaar te voet, met het publieke transport of met de auto. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• The Beatles Story is iedere dag geopend, behalve op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. The Pier Head site is ook gesloten op Nieuwjaarsdag.
• De volledige Beatles Story duurt tussen de 1-3 uur. Een gemiddelde bezoek duurt ongeveer 90 minuten. Houd rekening met tijd op het einde van uw bezoek om te ontspannen in ons Fab4 Cafe en de Fab4 Store (beide plekken hebben een Fab4 Cafe en Fab4 Store).
• De tentoonstelling is zonder gids en op elk moment te bezoeken
• De tentoonstelling kan vooral druk zijn op belangrijke data gedurende het hele jaar. Er kan een beperkte capaciteit voor jouw groep zijn, wij raden je sterk aan om minstens 2 maanden van tevoren boeken.

Albert Dock Winter Openingstijden
(1 november - 31 maart) 10:00 uur -18:00 uur
(Laatste toegang 17.00 uur)

Albert Dock Zomer Openingstijden
(1 april - 31 oktober) 9:00 uur -19:30 uur
(Laatste toegang 18:00 uur)
(Fab4 Cafe sluit om 18.00 uur)

Pier Head Openingstijden
(Hele jaar) 10:00 uur -18:00 uur
(Laatste toegang 17.00 uur)

Vanaf € 18 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (55 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Beatles Story

Product ID: 46440