Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Liverpool: Western Approaches WWII Museum Ticket

Activiteitenaanbieder: Western Approaches

Liverpool: Western Approaches WWII Museum Ticket

Activiteitenaanbieder: Western Approaches

Vanaf ¥ 2.233 per persoon

Verken de uiterst geheime ondergrondse oorlogsbunker van Groot-Brittannië onder de straten van Liverpool. Ontdek een stukje verborgen WO II-geschiedenis en verken het labyrint van kamers, kantoren en tentoonstellingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Verken een geheime WO II-bunker verborgen onder de straten van Liverpool
 • Loop door meer dan 50 verborgen kamers en ontdek het belang van de operaties die hier tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn uitgevoerd
 • Ontdek een nagebouwde door oorlog verscheurde straat met winkels, een pub en een niet-ontplofte bom
Volledige beschrijving
Verken Western Approaches HQ, een uiterst geheime bunker die van vitaal belang was voor de oorlogsinspanningen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verken het labyrint van kamers waar meer dan 300 mensen tijdens de oorlogsjaren in het geheim werkten. Loop door verborgen kamers en ontdek hoe operaties in de bunker de tactieken van de Britse strijdkrachten op de westelijke benaderingen beschermden. Bekijk de documenten en instrumenten die werden gebruikt om vijandelijke konvooien te controleren en informeer vervolgens de Britse regering. Ontdek een van de slechts twee overgebleven oorlogstelefoons die een directe verbinding hadden met het Londense oorlogskabinet. Zie waar commandanten, de Women's Royal Naval Service en het personeel van de Women's Auxiliary Air Force dag en nacht werkten in de Operations Room. Ontdek hoe ze konvooiroutes en vitale scheepvaartlijnen in de gaten hielden en vijandelijke locaties op een enorme kaartmuur aanduiden. Ontdek een nagebouwde door oorlog verscheurde straat met winkels, een pub en zelfs een niet-ontplofte bom, om een idee te krijgen hoe het leven van de burgers was tijdens de oorlog.
Inbegrepen
 • Toegangsbewijs
 • Zelfstandig bezoek aan de bunker
 • Eten of drinken
 • Gids
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Western Approaches bevindt zich in de kelder van Exchange Flags, net achter het stadhuis van Liverpool.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren (geleidehonden toegestaan)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 92 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Aanbevolen 1. 5 uur om door het museum te reizen, maar het kostte mijn vrouw en ik dichter bij 2. 5 vanwege de hoeveelheid te zien en te doen. U kunt met de meeste dingen communiceren, tenzij expliciet aangegeven dat u dit niet moet doen door middel van bewegwijzering. Een letterlijke schatkamer in de oorlogsinspanningen van Groot-Brittannië tijdens de Tweede Wereldoorlog en de integrale rol die Liverpool en de Slag om de Atlantische Oceaan hadden. Had ook tentoonstellingen over de Arctische konvooien naar Rusland die ik niet kende en de geschiedenis van de WRNS. Ook is het kaartje een jaar geldig, dus je kunt zo vaak terug als je wilt. Ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding.

Verder lezen

2 juni 2022

Een klein maar zeer interessant museum (hoewel een beetje moeilijk te vinden! Typisch postcodeprobleem met Google Maps - brengt je naar de achterkant van het gebouw waar geen indicatie van het museum is ... OPMERKING: het is in Rumford Street NIET op het plein daarachter!!). Een interessant inzicht in een WO II-activiteit waarvan ik, en ik zou vele anderen vermoeden, geen kennis van hadden. Waarschijnlijk kost je geen merrie meer dan een uur.

Verder lezen

29 april 2022

Because we were alive during the war it gave the full picture of what was going on whereas we only knew some talk of what happened. I lived in London and my wife in Bootle so we saw lots of destruction especially my wife who was bombed out of her house as it was so near the docks.

16 augustus 2022

Vertalen

Product ID: 397177