1. Italië
 2. Toscane
 3. Florence
 4. Kathedraal van Florence

Kustexcursie vanuit de haven van Livorno: rondleiding door Pisa en Florence

Product ID: 14545
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Geniet van een fantastische privé-kustexcursie vanuit de haven van Livorno en breng 10 uur door met het verkennen van Pisa en Florence. Bekijk enkele van de grootste kunstschatten en historische bezienswaardigheden van Toscane, zoals de scheve toren, de…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 10 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de beroemde scheve toren van Pisa
 • Bekijk de hoogtepunten van Florence met je eigen privégids
Volledige beschrijving
Je deskundige en deskundige gids ontmoet je in de haven van Livorno en vanaf daar vertrek je naar Pisa. Bij aankomst in Pisa zal je eerste bezoek aan het kathedraalcomplex zijn. De basiliek is een van de grootste kerken in Italië en tot de moderne tijd was de koepel de grootste ter wereld. Het blijft de grootste bakstenen koepel ooit gebouwd.

Je eerste bezoek bij aankomst in Florence is op Piazzale Michelangelo, dat het glorieuze panorama van de stad uitbeeldt. De Galleria dell 'Academia is een van de beste musea in Florence en de thuisbasis van David van Michelangelo. Het standbeeld van David behoort tot de topmeesterwerken van Italiaanse kunst. Reserveringen voor uw bezichtiging van dit standbeeld worden van tevoren geboekt (u moet de tour echter minstens 30 dagen voorafgaand aan de reservering reserveren).

Na een bezoek aan de Academie wandelt u naar de beroemde Duomo van St. Maria del Fiore. Het gebogen dak is een van 's werelds grootste niet-ondersteunde structuren. Je ziet de klokkentoren van Giotto, de doopkapel en de Piazza della Signoria, voordat je doorgaat naar de enorme Piazza di Santa Croce. Aan de oostelijke grens van het plein ligt de beroemde Chiesa di Santa Croce, waar fresco's geschilderd door Giotto het interieur sieren. Michelangelo, Machiavelli, Rossini en Galileo zijn allemaal begraven in deze kerk.

Geniet ten slotte van de ontspannende rit door de Toscaanse regio bij uw terugkeer naar Livorno.
Inbegrepen
 • Reserveringen voor een bezichtiging van David van Michelangelo (museumtickets niet inbegrepen - reserveringen moeten 30 dagen van tevoren worden gemaakt)
 • Transport in een Mercedes
 • Diensten van een Engelstalige chauffeur / gids
Niet inbegrepen
 • Toegangsprijzen voor sites en attracties
 • Lunch
 • Fooien

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Haven van Livorno

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Kleed je respectvol als je religieuze monumenten bezoekt; lokaal gebruik vereist het bedekken van knieën en schouder. Comfortabele wandelschoenen worden aanbevolen.
• Alle rondleidingen kunnen op verzoek worden gepersonaliseerd en / of gecombineerd. Om klanten eersteklas service te bieden, geeft de Engelstalige chauffeursgids doorlopend commentaar op wat u ziet en geeft hij u voldoende tijd om elke site te bezoeken - waardoor de dure kosten van het inhuren van een privégids worden vermeden.

Vanaf € 400 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
5,0 / 5
gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
5,0/5
organisatie
5,0/5
prijs / kwaliteit
5,0/5
veiligheid
5,0/5

Georganiseerd door

bestlimosinrome

Product ID: 14545