Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Livorno: dagtrip met privéstrand naar Pisa en Lucca

Livorno: dagtrip met privéstrand naar Pisa en Lucca

Vanaf $827,15 per groep tot 8

Doe mee met een rondleiding op maat van een kleine groep in Pisa en Lucca vanuit Livorno met de beste Engels-sprekende chauffeur / gids. Ontdek Italië van dichtbij in een Mercedes-Benz sedan of minibus, en breng je naar het hart van de prachtige steden Pisa en Lucca.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Italiaans
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn scheve toren van Pisa
 • Ontdek een van de mooiste steden van Toscane
 • Wandel of fiets rond de middeleeuwse promenademuur rond de oude stad Lucca
 • Bezoek het mooiste Romeinse amfitheater met geweldige fotomomenten
 • Beklim de Torre Guinigi-boomtoren voor een 360 ° graden uitzicht over de stad
 • Reis in een luxe sedan of minibus en krijg toegang tot het hart van elke stad
 • Personaliseer je tour met je Engelstalige gids
Volledige beschrijving
Ontmoet uw persoonlijke chauffeur / gids om 08:00 zo dicht mogelijk bij de aankomst van uw schip voor het aangename uur rijden naar de charmante middeleeuwse stad Lucca. Het is een stad die door de eeuwen heen is afgesloten en beschermd door een imposante 16e-eeuwse muur, die een van de best bewaarde verdedigingswerken van de Renaissance in Europa is. De muur heeft geholpen om de originele kenmerken van de stad en het Romeinse stratenplan intact te houden. U kunt genieten van uw dag beginnen met een fietstocht op de top van de muren langs de prachtige, met bomen omzoomde boulevard, waar u kunt genieten van de palazzi en pleinen van de oude stad of uitkijken op de omliggende heuvels. Fietsverhuur is een extra (optionele) prijs die u op de dag van uw reis betaalt voor EUR 5 per fiets per uur. Ontdek de Romeinse kenmerken van de stad met de kerk van San Michele in Foro die op de plaats staat van het originele Romeinse forum. Hier begon Giacomo Puccini zijn muzikale carrière als koorjongen. Slenterend langs de levendige winkelstraat Via Fillungo, komt u bij de kerk van San Frediano met zijn 6e-eeuwse oorsprong. Zie de tombe van Saint Zita (1278), genoemd door Dante in de Inferno , wiens gemummificeerde lichaam door glas te zien is. Ontdek de uniek gevormde arena, Piazza Anfiteatro, gebouwd in de 1e eeuw na Chr. Onder keizer Claudius met 54 bogen en een grot die plaats biedt aan tienduizend toeschouwers in 18 rijen zitplaatsen. De basis van het oorspronkelijke amfitheater ligt nu zo'n 3 meter onder het centrum, dat in de jaren 1800 werd gereconstrueerd als de marktplaats van de stad. De kathedraal van San Martino herbergt het kostbare heilige overblijfsel, de Volto Santo, een kruisbeeld van cederhout dat naar verluidt een waar portret is van Jezus gebeeldhouwd door Nicodemus, een ooggetuige van de kruisiging. Zie ook de opmerkelijke marmeren tombe van Ilaria del Caretto en het beruchte 'Laatste Avondmaal' van Tintoretto. De stad is gevuld met ambachtslieden en verleidelijke delicatessenzaken met Toscaanse specialiteiten, en Lucca is vooral bekend om zijn olijfolie. Niet te missen zijn de ondergrondse kelders van Enoteca Vanni, met een verleidelijke selectie wijnen uit heel Italië. De lunch is voor uw eigen rekening en uw chauffeur kan aanbevelingen doen en u in de juiste richting wijzen. Misschien heb je zelfs de tijd om te genieten van een lunch in een lokale wijngaard aan de rand van de stad voordat je de korte rit naar de machtige maritieme republiek Pisa van de 11e eeuw maakt. Geniet van een autorit door de stad, die je naar het hart van een van de belangrijkste monumenten in Italië, het adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn doopkapel, de kathedraal, de Campo Santo-begraafplaats en natuurlijk de scheve toren van Pisa zal leiden. Je bent vrij om een deel van de stad te voet te verkennen voordat je je chauffeur ontmoet voor de terugreis naar je schip in de haven van Livorno met aankomst rond 17:00 uur.
Inbegrepen
 • Opstap en aflevering van de haven
 • Engelssprekende chauffeur / gids
 • Privé luxe Mercedes-airconditioned voertuig
 • Water en weefsels
 • Tolwegen, parkeren en brandstof
 • Toegangskosten voor monumenten en musea zoals vereist
 • Maaltijden
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Haven van Livorno, zo dicht mogelijk bij uw schip.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als u de scheve toren van Pisa wilt beklimmen, is reserveren aan te bevelen en wordt u door het online boekingsproces geleid
 • Met uw eigen privéchauffeur volledig tot uw beschikking gedurende de dag, zal uw tour flexibel zijn en als er iets in het bijzonder is dat u wilt zien of doen, maak dit dan bekend en de beste inspanningen zullen worden gedaan om dit in uw dag op te nemen
 • Passagiers van cruiseschepen moeten op het moment van boeking de naam van het schip en de passagierslijst vermelden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  5/5
 • veiligheid
  5/5
 • dienstverlening
  5.0/5
 • organisatie
  5/5
Sorteren op

Stefano was amazing and the tour was our favorite of the trip!

Stefano contacted us before the trip to coordinate and was friendly. We asked if we could meet slightly later as our kids were tired from Rome and Stefano immediately responded and accommodated. Stefano was extremely knowledgeable about the area, buildings in Pisa, and Lucca and genuinely seemed to love the area. He helped us with tickets to Pisa and which route and how much time to take. He then took us to a leisurely day in Lucca. He knew the bike rental. shop and directed us to bike the wall which was great and easy. A highlight of the trip. He accommodated our requests to stop for liquor and wine/oil and took us to a great reserved restaurant and even recommended menu items. He gave us a map and directed us to explore at our own pace and coordinate to meet him. It was a great time and Stefano put us at east the entire time. Thank you!

Verder lezen

14 juni 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 98562