1. Italië
 2. Toscane
 3. Florence
 4. Dagtrips

Livorno: Florence & Pisa Shore Excursion with Food Tasting

Product ID: 220659
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Gecertificeerd
Ontdek Florence en Pisa, twee van de meest beroemde steden in Toscane. Zodra uw cruise aankomt in de haven van Livorno, kunt u aan deze speciale walsexcursie beginnen, in het gezelschap van een deskundige reisbegeleider.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 8 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een fantastische dag in twee van de meest verbazingwekkende steden in Toscane
 • Ontdek de prachtige stad Florence en bewonder al haar renaissancistische monumenten en gebouwen
 • Waardeer de scheve toren, een van de meest symbolische monumenten van Italië
Volledige beschrijving
Na een ontmoeting met uw reisleider begint u aan uw reis naar Florence in een volledig uitgeruste en comfortabele bus. Onderweg kunt u zich voorbereiden om te genieten van een dag omringd door kunst en prachtige renaissancistische landschappen.

Laat je verliefd worden op een van de mooiste en meest artistieke steden ter wereld, Florence. U kunt een wandeling maken door de steegjes vol geschiedenis en genieten van de charmante monumenten. Wanneer u in de stad aankomt, bezoekt u de San Lorenzo-markt, waar u de beste typische producten van de regio vindt en heerlijke en typische koekjes kunt proeven, Cantucci genaamd.

Ontdek vervolgens de mooiste pleinen zoals Piazza Repubblica. Je kunt een tour maken door de straten waar de vader van de Italiaanse taal, Dante Alighieri, wandelde, het Piazza della Signoria ontdekte en foto's nam van de karakteristieke Ponte Vecchio, zonder twijfel een van de meest waardevolle symbolen van de stad. Als u een kunstliefhebber bent, kunt u optioneel de Galleria dell'Accademia bezoeken, een van de beroemdste musea ter wereld. Daar kun je David bewonderen, een van de majestueuze kunstwerken van Michelangelo. Als u wilt, kunt u een bezoek brengen aan het complex van de Duomo van Florence, een indrukwekkend bouwwerk uit de Renaissance dat u zeker de adem beneemt.

Na je magische reis naar Florence, ga je naar Pisa. Daar kun je het Piazza dei Miracoli verkennen (toegang via de Santa Maria-poort), een van de ingangen van de oude muur die de stad omringde. Laat u verrassen door de indrukwekkende marmeren monumenten en het groene gras waar u kunt liggen om de beroemde scheve toren te bewonderen, die u kunt beklimmen als u dat wilt! Als de tijd het toelaat, kunt u naar de prachtige kathedraal van Pisa gaan, gelegen naast de Scheve Toren, waar u prachtige kunstwerken kunt bewonderen.
Inbegrepen
 • Comfortabele reis per GT-coach met airconditioning
 • Expert-reisleider
 • Proeverij van lokale producten
 • Gegarandeerde tijdige terugkeer naar uw schip
Niet inbegrepen
 • Toegang tot de kerken of musea
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Via Claudio Cogorano, 1, 57123 Livorno LI, Italië, op de hoek met Piazza del Municipio, naast het ontmoetingspunt van de shuttlebussen vanaf cruiseschepen. Zoek naar medewerkers met blauwe t-shirts. Neem een pendelbus naar Via Cogorano, 1.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
Niet toegestaan
 • Huisdieren
 • Bagage of grote tassen
Goed om te weten
• Comfortabele schoenen worden voorgesteld
• Kinderen jonger dan 8 jaar mogen de scheve toren niet beklimmen
• Als uw schip later dan 9:00 uur arriveert, neem dan contact op met de lokale operator om te zien of er een oplossing voor u is

Vanaf € 45 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
gebaseerd op 88 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,7/5
prijs / kwaliteit
4,7/5
veiligheid
4,8/5

Georganiseerd door

Shore Emotion

Product ID: 220659