Meer foto's

Vanaf € 55 per persoon

Costa Brava halve dagtour vanuit Barcelona

Product ID: 24461
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels
Audiogids/koptelefoons
Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek een van de meest representatieve dorpjes van de Costa Brava
 • Neem een boottrip langs bijzondere kliffen en grotten
 • Geniet van een heerlijke lunch in Tossa de Mar
 • Ontdek de moderne architectuur van de kerk van St. Roma in Lloret de Mar
 • Ga naar traditionele vissersbuurt van Sa Roqueta
Overzicht
Ontdek een van de belangrijkste dorpjes van de Costa Brava tijdens deze halve dagtour vanuit Barcelona. Bezoek het grote toeristische resort Lloret de Mar en het charmante dorpje Tossa de Mar, dat ook wel 'de parel van de Costa Brava' genoemd wordt.
Wat te verwachten
Deze halve dagtour vanuit Barcelona ontdekt de kust van Girona, die 100 jaar geleden gedoopt werd tot de Costa Brava (door zijn kustlijn die uit kleine grotten bestaat). De natuurlijke schoonheid van dit gebied zie je terug in verschillende beschermde gebieden zoals Cap de Creus, de Emporda Marhes en het Marine Reservaat van de Medes-eilanden.

Dit gebied was vroeger een plek van toegang, doorgang en wonen van verschillende culturen en beschavingen. Iedere cultuur heeft zijn invloed gehad, zo kun je bijvoorbeeld nog steeds de Griekse en Romeinse plekken in Èmpuries zien.

Tijdens deze halve dagtour ontdek je het zuidelijke deel van de Costa Brava; je bezoekt 2 dorpjes die de sfeer van de kust goed weergeven. Je vertrekt vanuit Plaça Catalunya in centraal Barcelona om 08:30 uur voor een rit naar Lloret de Mar, de belangrijkste toeristische plek van de Costa Brava.

Bij aankomst ga je even de drukte in, ongeveer 45 minuten, om de omgeving te ontdekken. Wandel langs de promenade voor een prachtig uitzicht over het strand, van het bijzondere Lloret strand tot aan het verborgen Sa Caleta. Wandel door de smalle straatjes die een ambiance van Lloret's maritieme verleden hebben. Ontdek de moderne architectuur van de kerk van St. Roma.

Vervolgens klim je aan boord van de Dofijets en zeil je naar een nabijgelegen dorpje Tossa de Mar. Bewonder het karakteristieke landschap terwijl je cruised; een samenkomst van hoge kliffen die gevormd zijn door de zee en de wind door de eeuwen heen.

Bij aankomst in Tossa de Mar ontdek je haar stranden, grotten en de Romeinse overblijfselen van de Villa Romana dels Ametllers; een van de meest belangrijke villa's in de oude Romeinse provincie van Tarraco.

Ontdek het oude stadscentrum van Tossa; deze stad is vastgelegd als een artistiek-historisch monument sinds 1931 en het is een van de weinig overgebleven middeleeuwse dorpen met een kastseel aan de Catalaanse kust. Ontdek de traditionele en sfeervole vissersdorpen zoals Sa Roqueta.

Geniet daarna van vrije tijd voor een lunch in Tossa; hier vind je een van de beste gastronomiën van de Costa Brava. Vervolgens struin je langs de attractieve winkels in Tosssa's straten. Om 15:00 uur keer je terug naar Barcelona voor een drop-off bij Plaça Catalunya rond 16:30 uur.
Inbegrepen
 • Transport met comfortabele bus met gratis WiFi
 • Professionele gids
 • Boottrip
 • Audiogids service in Duits, Frans, Italiaans, Russisch, Portugees en Chinees
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Plaça Catalunya, voor het Hard Rock Café. Wees 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (32 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Barcelona Holiday

Product ID: 24461