Kies data

Lloret de Mar Sightseeingrondvaarten

Lloret de Mar Sightseeingrondvaarten: Onze meest aanbevolen

Lloret de Mar: catamarancruise bij zonsondergang met dj en drankjes

1. Lloret de Mar: catamarancruise bij zonsondergang met dj en drankjes

Dompel jezelf onder in een energieke sfeer tijdens een zeilbootcruise op maat van feestende jongeren. Vaar langs de kustlijn van Lloret de Mar terwijl je luistert naar de DJ aan boord en geniet van maximaal vijf drankjes. Geniet van een stop bij een prachtige afgelegen inham waar je kunt zwemmen en naar de zonsondergang kunt kijken. Sluit je dag goed af door aan boord te gaan van een ruime catamaran in Lloret de Mar om te genieten van een leuke avond op zee. Vaar uit en vaar langs de beroemde Costa Brava, met zijn rotsachtige kust en schilderachtige huizen. Verken een rustige baai, neem een duik in het turquoise water en zie de zon ondergaan boven de zee. Laat je betoveren door het uitzicht op de kustlijn, badend in de gouden waas van de schemering, terwijl je meezingt met de vrolijke muziek van de DJ in een niet te evenaren ervaring met drankjes inbegrepen. Neem je vrienden mee en breng het feest op gang met een groep gelijkgestemde jongeren.

Vanuit Barcelona: kajakken en snorkelen aan de Costa Brava

2. Vanuit Barcelona: kajakken en snorkelen aan de Costa Brava

Verken de ruige kustlijn van Girona met charmante baaien, dennenbossen en kristalhelder water tijdens een dagtocht vanuit Barcelona. Reis met een bus met airconditioning naar Lloret de Mar, en neem daar de boot naar Tossa de Mar voor een rondleiding.  Vertrek in de ochtend vanaf het busstation Estació del Nord in het centrum van Barcelona voor de rit naar Lloret de Mar, het belangrijkste toeristische dorp van de Costa Brava. Bij aankomst word je ondergedompeld in de drukte van deze levendige stad. Wandel over de promenade voor een adembenemend uitzicht op het majestueuze strand van Lloret en het verborgen Sa Caleta. Wandel door de smalle straatjes, die de ambiance van het maritieme verleden van Lloret hebben behouden. Ontdek de modernistische architectuur van de kerk van St. Roma. Stap aan boord van de Dofijets, en vaar naar het naburige dorp Tossa de Mar. Kijk tijdens het varen naar het karakteristieke landschap, een opeenvolging van enorme kliffen die door de eeuwen heen door de zee en de wind een grillige vorm hebben gekregen. Bij aankomst in Tossa de Mar verken je de stranden, grotten en overblijfselen uit de middeleeuwen. Verken de oude binnenstad van Tossa, sinds 1931 geklasseerd als artistiek-historisch monument, en één van de weinige overgebleven middeleeuwse steden aan de Catalaanse kust.  Ontdek traditionele vissersbuurten, zoals Sa Roqueta. Je hebt vrije tijd om te gaan lunchen in Tossa, waar je een breed scala aan gastronomische gerechten kunt uitproberen of een bezoek kunt brengen aan de boetiekjes in het dorp. In de middag ga je met de bus weer terug naar Barcelona.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Lloret de Mar

Lloret de Mar: wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige dagen?

Andere activiteiten in Lloret de Mar

Wil je alle activiteiten in Lloret de Mar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lloret de Mar

Hallo! Mijn excursie was op 15 juni 2022. Ik woon in Noorwegen en ik ging op vakantie naar Barcelona en ik heb voor deze excursie gekozen en ik had een geweldige ervaring met de gidsen Mónica en José, omdat ze ons met hun grote kennis veel interessante dingen over Lloret hebben geleerd del Mar. zoals uit Tossa del Mar, ze waren ook erg aardig, vriendelijk, behulpzaam en behandelden ons met grote genegenheid en respect. Monica legde met haar grote kennis heel goed uit in zowel het Engels als het Spaans. Tijdens deze excursie ontmoette ik Elaine, een aardige Braziliaanse die mijn reisgenoot was en we hadden een geweldige tijd, wat de excursie ook leuker en plezieriger maakte voor mij vanwege haar aangename gezelschap. Ik zou het zonder twijfel herhalen, dus ik raad het 100 procent aan, omdat je nieuwe vrienden ontmoet en kennis wordt verrijkt.

Fantastisch mooie reis naar prachtige kust, mooie stranden, heerlijke zee, mooie dorpen en omgeving, zeker doen. De guide Paul was erg goed , ook andere gidsen waren erg goed, Monika en Javier. De tour was in 2 talen voor 2 groepen, erg interesante verhalen, zon scheen en was erg genieten

Het ontmoetingspunt was eenvoudig te vinden, alles was op tijd en de gids was erg behulpzaam. Als je Barcelona bezoekt, is deze trip van een halve dag een echte aanrader. Prachtige kust en erfgoed.

Ik heb een geweldige tijd gehad! Zeer goede excursie, ik raad het 100% aan.

Uitstekende excursie Joseph de 1ra, ik raad het 100% aan