Belevingen in
Cattedrale di Monreale

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cattedrale di Monreale

Wil je alle activiteiten in Cattedrale di Monreale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 155 beoordelingen

Uitstekende tour meest memorabele diner om de dag te voltooien?

Patricia was een geweldige gids, goed geïnformeerd begrip en een geweldige communicator. Door onze interactie aan te moedigen en onze interesses te ontmoeten, konden we naast de geschiedenis voor onze ogen zoveel meer leren over Palermo, de Siciliaanse cultuur en levensstijl. De huisgemaakte maaltijd stelde ons in staat om recepten, technieken en kookvoorkeuren te delen in een sympathieke omgeving. Een kookles in de keuken van haar studio-appartement zou een geweldige ervaring zijn en ten zeerste aanbevelen. Door zijn ligging te midden van een doolhof van donkere en smalle straatjes onderscheidde het zich als een echt centrum van goede smaak en indrukwekkende gastvrijheid.

Had een geweldige dag en dit was een geweldige manier om twee steden op één dag te zien zonder een huurauto. Ik heb op het laatste moment gereserveerd en met wat hulp van GetYourGuide mijn pick-up kunnen bevestigen. Het zou echter leuk zijn om een 3/4 daagse tour te hebben, met meer tijd in Cefalù, zodat je niet hoeft te kiezen tussen lunch, sightseeing en het strand, halverwege tot laat in de middag terug in Palermo.

Deze tour is onze meest bizarre ervaring, maar zeer interessant, kinderen waren opgewonden om alle mummies in de tastbare afstand te zien. Het beklimmen van de kerk was erg leuk en het uitzicht was ook spectaculair. De kathedraal is niet zo geweldig in vergelijking met de anderen. Onze gids Patricia is vriendelijk en leuk om mee om te gaan, maar over het algemeen lijkt deze tour te duur.

De bestuurder was zeer aangenaam en reed uitzonderlijk goed. Zowel Monreal als Cefalu zijn zeer interessante plaatsen om te bezoeken en een deel van de geschiedenis en schoonheid van Sicilië te absorberen. Ik was een beetje teleurgesteld dat de gids ons niet vergezelde naar Monreal of Cefalu, maar ons volledig aan ons lot overliet.

Goede dag buiten Palermo

Hield van onze gids die zo goed geïnformeerd was (Michael). Monreale en Cefalu waren heel verschillend van Palermo en elkaar, dus de variëteit was goed. Het enige negatieve was dat het busje een beetje krap voor ons was, maar we zijn lang.