Loch Lomond

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Loch Lomond

Wil je alle activiteiten in Loch Lomond ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Loch Lomond

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.529 beoordelingen

Leuke tour, fantastische gids Iain, vertelt veel over de historie en cultuur van de streek waar we op bezoek gaan, heel toegankelijk in de pauzes, door slechte weer (sneeuw) niet volop van de toer kunnen genieten, maar gids Iain deed goed zijn best om het gepast te compenseren met een andere bezienswaardigheid. Via de organisatie ook mooie korting op de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden.

Really nice trip with a good view of the western highlands. Our tourguide Steven is a good Bonnie storyteller. In recommend this trip highly. You get a good view of all the lochs and glens of the western highlands. We were lucky that there was no wind and a blue sky so many nice pictures are taken. Again good services of rabbies.

Superleuke tour door de Highlands. Gids Gary heeft heel veel verteld onderweg: niet alleen over de lochs en kastelen, maar ook van alles en nog wat over de omgeving waar we doorheen reden. He veel gezien in een hele korte tijd en alles was goed geregeld, dus zeker een aanrader!

Was een aangename uitstap om toch iets meer van Schotland te zien, de mooie landschappen en zoveel meer. Jim was een hele goede gids, zijn verhalen waren levensecht, soms om te griezelen.

Heerlijke tocht met Charly .. Die ontzettend veel kon vertellen en ons een onvergetelijke dag bezorgd heeft!! Zelf de bij passende muziek !!! Genoten !!!