Loch Lomond

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Loch Lomond

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.219 beoordelingen

Stuart was een ontzettend leuke en gezellig gids met veel kennis en leuke weetjes. Hij deed echt zijn best het iedereen naar de zin te maken. Het busje was verder comfortabel en veilig en de bezienswaardigheden waren leuk om eens gezien te hebben. De route door de highlands was echt erg mooi. Wel jammer dat er bij de bezienswaardigheden zelf op zich redelijk weinig tijd was om echt even rustig rond te kunnen kijken. We moesten overal redelijk vlot doorheen om weer op tijd in de bus te zitten. Meer tijd bij de stops had wat mij betreft wel gemogen. Verder wel een hele leuke dag gehad en veel geleerd :-).

Een aanrader. Onze gids Brian vertelde met aanstekelijk enthousiasme trots over de bezienswaardigheden en de geschiedenis over onder andere William Wallace en Robert the Bruce en over plaatsen waar we langsreden. Na een aantal drukke dagen zaten we niet meteen te wachten op overdreven geklets en drukte, maar dit was precies goed. Er was tijd en ruimte om je eigen ding te doen bij de stops, of met Brian mee te gaan die dan wat extra's kon vertellen.

Leuke tour, fantastische gids Iain, vertelt veel over de historie en cultuur van de streek waar we op bezoek gaan, heel toegankelijk in de pauzes, door slechte weer (sneeuw) niet volop van de toer kunnen genieten, maar gids Iain deed goed zijn best om het gepast te compenseren met een andere bezienswaardigheid. Via de organisatie ook mooie korting op de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden.

Volgepakt met prachtige locaties. John (de reisgids) vertelde vol passie over de geschiedenis van het gebied. Hij dacht goed mee en hield rekening met de wensen van de groep. Als videomaker heb ik dankzij zijn tips de mooiste plkjes kunnen vinden voor hét perfecte shot! Zou deze trip zeker aanbevelen aan actieve en nieuwsgierige mensen!

Really nice trip with a good view of the western highlands. Our tourguide Steven is a good Bonnie storyteller. In recommend this trip highly. You get a good view of all the lochs and glens of the western highlands. We were lucky that there was no wind and a blue sky so many nice pictures are taken. Again good services of rabbies.