Ontdek het beste van
Log pod Mangartom

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Log pod Mangartom

Soča-rivier: kajakken voor alle niveaus

Soča-rivier: kajakken voor alle niveaus

Kajak de wilde Soča-rivier af en geniet van het ongerepte lokale landschap. Maak je geen zorgen als kajakken nieuw voor je is, de rivier bevat gemakkelijke gedeelten voor beginners en technisch moeilijke gedeelten voor meer ervaren kajakkers. Profiteer van het veilige ontwerp van open kajaks waarbij u bovenop de kajak zit . Leer de beste tips en technieken van professionele, erkende gidsen op de meest leuke en professionele manier. Maak je geen zorgen dat je telefoon nat wordt terwijl je foto's probeert te maken, je gids zal onderweg de beste foto's van u maken, zodat u zich kunt concentreren op de meest memorabele kajakervaring die mogelijk is.

Bovec: 4 Uur Canyoning Avontuur

Bovec: 4 Uur Canyoning Avontuur

Dit canyoningavontuur is voor sensatiezoekers en natuurliefhebbers. Geniet van sprongen, abseilen en glijbanen zonder eerdere ervaring terwijl je professionele en gediplomeerde canyoninggids je onderweg helpt. Tijdens deze ervaring zie je het prachtige landschap van Slovenië en sta je versteld van de kristalheldere poelen en trapsgewijze watervallen. Maak een korte wandeling van 25 minuten naar de top van Fratarica Canyon en bewonder het uitzicht op de omringende bergen terwijl je je canyoninguitrusting aantrekt. Maak een spannende afdaling in de canyon en daag jezelf uit door naar beneden te abseilen van de 45 meter hoge Parabola waterval. Glijd van 7 meter in een diep zwembad en voel de adrenaline stromen.

Bovec: Tandem paragliding in Julische Alpen

Bovec: Tandem paragliding in Julische Alpen

We ontmoeten elkaar in Bovec en maken een ritje met de auto of een gondel naar de startplaats op Kanin of Mangart, waar je alle spullen krijgt die je nodig hebt. Je piloot stelt alle apparatuur op, geeft je instructies en je bent klaar om te vertrekken! Als het gaat om tandem-paragliden, staat veiligheid altijd voorop. Al onze piloten zijn locals met jarenlange ervaring en VEEL liefde voor paragliden. Onder hun toezicht zult u zich veilig voelen. We hebben het voorrecht om te vliegen en tandem-paragliden te doen in Bovec, Slovenië - een adembenemende vallei gevormd door de smaragdgroene Soča-rivier. De vallei ligt dicht bij de Adriatische zee en wordt omringd door de prachtige toppen van de Julische Alpen. Deze combinatie van een warm klimaat en hoge bergen heeft unieke en prachtige landschappen met uitzonderlijke flora en fauna voortgebracht. We kunnen vliegen vanaf Mangart of Kanin: De machtige Mangart is met een hoogte van 2679 meter de derde hoogste berg van Slovenië. U kunt genieten van het uitzicht op de Sloveense, Italiaanse en Oostenrijkse Alpen en verborgen watervallen van de rivieren Predelca en Koritnica ontdekken. Onze lancering bevindt zich op de top van de Sloveense hoogste bergweg - op het Mangart-zadel. Onze vlucht eindigt in een prachtig bergdorp - Log pod Mangartom. Kanin is het hoogste skigebied van Slovenië. Op dagen met goed zicht kunt u tegelijkertijd de Adriatische Zee en de Triglav, de hoogste berg van Slovenië, zien. Gedurende de vlucht worden we begeleid door de bochtige Soča-rivier. Onze startplaats bevindt zich direct aan de skipistes, dus we zullen een panoramische rit met de gondel maken om de top te bereiken. De landing bevindt zich aan de oostelijke rand van de Bovec-vallei.

Veelgestelde vragen over Log pod Mangartom

Wat zijn de leukste buitenactiviteiten om te doen tijdens een bezoek aan Log pod Mangartom?

De leukste buitenactiviteiten zijn:

Bekijk de leukste buitenactiviteiten van Log pod Mangartom op GetYourGuide

Activiteiten in Log pod Mangartom

Steden in Slovenië

Andere activiteiten in Log pod Mangartom

Wil je alle activiteiten in Log pod Mangartom bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Log pod Mangartom

Gemiddelde beoordeling

5.0
(9 beoordelingen)