Datums kiezen

LombardijeDagtrips

127 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 8

Andere activiteiten in Lombardije

Wil je alle activiteiten in Lombardije bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lombardije

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.445 beoordelingen

Geweldige dag gehad. In midden november met zo'n 14 graden en zonnetje erbij. Eerst het dorpje Como bezocht en een lekker kopje koffie gedronken. Dan met de boot over het comomeer naar Bellagio(een van de mooiste plekjes aan het comomeer) waar we heelijk hebben gegeten. Een heel mooi dorpje met met zeer mooie villa's en restaurants en mooie winkels. En dan met de boot naar het dorpje Varenna . Heerlijk ijsje gegeten. Uiteraard italieaans ijsje. En vanuit Varenna weer terug naar Milaan met de bus waar we ook opgestapt zijn. Ik vond het zelf fijn om thuis alles al van te voren te boeken zodat je zeker weet een plekje hebt . De gids die ons begeleide was zeer enthousiast en was ook zeer duidelijk. Alles werd in italiaans en engels gesproken . Was goed te volgen. ik vond het zeer de moeite waard.

Het was echt een top ervaring! Je ziet prachtige plekken in één dag en de reisgids was ook super spontaan en liet ons mooie plekken zien! Je leert tegelijkertijd ook leuke mensen kennen en je hebt voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan! Ik raad het zeker aan!

Super goed georganiseerde uitstap vanuit Milaan! Je ontdekt het allerbeste van het Comomeer in één dag. Bravo aan onze gids Sarah om ons zo goed te begeleiden en dank voor de vele “insider” tips! Top! Echt zijn geld waard!

We hebben veel gezien en mogen genieten van deze 2 mooie meren. de reis is goed geregeld. Onze Tourguide Sara wist veel te vertellen over de historie en de bezienswaardigheden. Zeker een aanrader!

onvergetelijk een ervaring die minstens één keer in je leven moet worden gedaan