1. Verenigd Koninkrijk
 2. South East England
 3. Londen
 4. Buckingham Palace

Buckingham Palace entreekaartje met koninklijke rondleiding

Product ID: 77161
Bekijk gallery
Maak van je bezoek aan Londen iets speciaals door de typische tradities te beleven, waaronder een begeleide wandeling door The Mall en door het prachtige St. James' Park. Krijg ook een kijkje in het leven van de koninklijke familie in Buckingham Palace.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Begintijd 13:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de State Apartments van Buckingham Palace, dat slechts 2 maanden per jaar geopend is
 • Betreed het paleis zonder vertraging met je vooraf geboekte entreeticket
 • Geniet van een begeleide wandeling door de Mall en St. James' Park
Volledige beschrijving
Ontmoet je lokale gids op een locatie in de buurt van Buckingham Palace en maak een begeleide wandeling door het koninklijkste deel van Londen. De gids biedt fascinerende achtergrondinformatie over het paleis en de koninklijke familie, evenals over het prachtige St. James'.

Paleis, dat werd gebouwd door Henry VIII. Tijdens dit 2,5 uur durende programma bezoek je tevens het prachtige St. James' Park en The Mall, die ontworpen werd zodat het lijkt op een enorme rode loper die naar het paleis leidt. Daarnaast ga je naar Clarence House, ook een koninklijk paleis en de thuisbasis van Prins Charles en de hertogin van Cornwall.

Na een ontspannende wandeling heb je de unieke mogelijkheid om Buckingham Palace van binnen te bekijken. De koninklijke residentie is ieder jaar voor een beperkte tijd open voor bezoekers en het ziet ernaar uit dat iedereen naar binnen wil!

De koningin en de hertog van Edinburgh openen de deuren van Buckingham Palace voor bezoekers voor slechts twee maanden per jaar. De tickets geven je gegarandeerd toegang en je hoeft niet in de rij te wachten.

Bewonder de weelderige appartementen, sprankelende kroonluchters en pompeuze meubels. De kamers die je bezoekt, herbergen de grootste schatten van de Royal Collection, zoals prachtige stukken Sèvres-porselein en de mooiste Engelse en Franse meubels ter wereld.

Met de officiële Palace audiogids kom je alles te weten over bewoners, geschiedenis en tradities van het paleis en hoor je de verhalen bij de meubels en ornamenten. Veel van deze voorwerpen zijn in de afgelopen eeuwen door staatshoofden van over de hele wereld geschonken aan de koninklijke familie.
Inbegrepen
 • Deskundige lokale gids voor de wandeling voordat je Buckingham Palace binnengaat
 • Entreeticket voor Buckingham Palace
 • Audiogids voor Buckingham Palace
 • Koptelefoon indien nodig, zodat je de gids altijd kunt horen
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Hotel ophaal-/terugbrengservice
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is bij de Duke of York zuil, Waterloo Place, 9 Carlton Terrace, Londen SW1Y 5AJ. Dit is de hoge zuil met een standbeeld erop. Per metro: neem de metro naar Piccadilly Circus en neem uitgang 3 naar Regent Street/St. James. Loop zuidwaarts naar Regent Street in de richting van St. James's Park (loop niet naar het noorden in de richting van Oxford Street). Waterloo Place ligt aan het einde van Regent Street. Je ziet een hoge zuil met er bovenop een standbeeld. Je kunt ook via het station Charing Cross komen. Loop de Mall af in de richting van Buckingham Palace en je zult het standbeeld aan je rechterkant zien bovenaan de trap. Let op! Het trefpunt is niet bij Buckingham Palace.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Het trefpunt is niet bij Buckingham Palace

Vanaf € 60,99 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 132 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,0/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

City Wonders Ltd. UK

Product ID: 77161