Rondleiding

Londen: ticket Buckingham Palace met rondwandeling

Activiteitenaanbieder: City Wonders Ltd. UK

Londen: ticket Buckingham Palace met rondwandeling

Activiteitenaanbieder: City Wonders Ltd. UK
Snel uitverkocht

Vanaf € 69,11 per persoon

Snel uitverkocht

Maak van je bezoek aan Londen iets speciaals door de typische tradities te beleven, waaronder een begeleide wandeling door The Mall en door het prachtige St. James' Park. Neem ook een kijkje in het leven van de koninklijke familie in Buckingham Palace.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de State Apartments van Buckingham Palace, slechts 2 maanden per jaar geopend
 • Betreed het paleis zonder vertraging met je vooraf geboekte entreeticket
 • Geniet van een begeleide wandeling door de Mall en St. James's Park
Volledige beschrijving

Geniet van een begeleide wandeltocht langs de koninklijke bezienswaardigheden in Londen. Bekijk topattracties zoals St. James's Palace, Clarence House en The Mall. Bespaar tijd met skip the line-tickets voor Buckingham Palace en duik in de koninklijke residentie met de officiële audiogids van het paleis.

Ontmoet je gids in de buurt van Buckingham Palace en ga op een begeleide wandeling door het meest koninklijke deel van Londen. Luister naar fascinerende achtergrondinformatie over het paleis en de koninklijke familie, en over het prachtige St. James's Palace, dat werd gebouwd door Henry VIII. Bezoek het prachtige St. James's Park en de Mall die werd gebouwd om op een reusachtige rode loper te lijken die naar het paleis leidt. Kom langs Clarence House waar prins Charles en de hertogin van Cornwall woonden. Betreed de grote zalen van Buckingham Palace, dat elk jaar voor een beperkte tijd voor bezoekers wordt opengesteld. Koop tickets die je gegarandeerd toegang geven zonder tijd te verspillen met wachten in de rij.

Bewonder de weelderige appartementen, de fonkelende kroonluchters en het chique meubilair. Bekijk enkele van de grootste schatten van de Koninklijke Verzameling, zoals exquisiet porselein uit Sèvres en enkele van de mooiste Engelse en Franse meubels ter wereld. Gebruik de officiële audiogids van het paleis om meer te weten te komen over de paleisbewoners, geschiedenis en tradities, evenals verhalen over de meubels en ornamenten. Veel van deze voorwerpen waren in de loop der eeuwen geschenken van staatshoofden uit de hele wereld.

Inbegrepen
 • Gids voor de wandeltocht voordat je het paleis ingaat
 • Ticket Buckingham Palace
 • Buckingham Palace audiogids
 • Koptelefoons om je gids te kunnen horen
 • Fooi
 • Ophalen en terugbrengen naar hotels
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
 • Personen met reeds bestaande medische aandoeningen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids bij de Duke of York Column, dit is de hoge zuil met een standbeeld erop. Neem de metro naar Piccadilly Circus en uitgang 3 naar Regent Street/St. James. Loop in zuidelijke richting Regent Street af richting St. James's Park (loop niet noordwaarts richting Oxford Street). Waterloo Place ligt aan het einde van Regent Street. Je ziet een hoge zuil met er bovenop een standbeeld. Je kunt ook via het station Charing Cross komen. Loop door de Mall in de richting van Buckingham Palace, en je ziet het standbeeld aan je rechterkant bovenaan een trap. Het trefpunt is niet bij Buckingham Palace.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Kinderwagens
 • Bagage of grote tassen
 • Kinderwagens

Goed om te weten

 • Het trefpunt is niet bij Buckingham Palace
 • De COVID-beperkingen van de overheid (bijv. boostershot, negatieve PCR-test, vaccinatiebewijs etc. om binnen te komen) kunnen met weinig aankondiging worden veranderd
 • Het is de verantwoordelijkheid van alle bezoekers om het officiële reisadvies op de websites van de regeringen te controleren en aan de vereisten van elk land te voldoen
 • De activiteitenaanbieder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geweigerde toegang tot musea en toeristische attracties en geld terug is niet mogelijk
 • Je loopt een aardig stuk, inclusief trappen
 • Fotograferen is niet toegestaan in Buckingham Palace, maar wel in de tuinen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 189 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een bezoek aan Buckingham Palace zelf was echt geweldig. Er was een audiogids die belangrijke informatie over individuele kamers onthulde. Aan het einde van de tour was er zelfs een Buckingham Palace café dat zich in het achterste deel van de tuin bevond, van waaruit men kon genieten van het prachtige uitzicht over het landschap. Ook hier vielen de prijzen mee. De reden waarom ik deze tour een sterrenaftrek heb gegeven, is dat de beschreven tour, die je samen met City Wonders over de Mall naar Buckingham Palace doet voordat je het paleis betreedt, niet bijzonder spectaculair is. Het is ongeveer een half uur en informatie over de koninklijke familie. Het was interessant om te horen, maar niet de prijs waard, aangezien het daadwerkelijke ticket naar Buckingham Palace slechts ongeveer £ 25 is en de rest van de kosten voor de wandeltocht vooraf zijn.

Verder lezen

28 september 2019

De Buckingham Palace-tour overtrof onze verwachtingen. Ik zat in een scooter en werd als koningen behandeld! Ik werd binnengeleid via de ingang van Queens en zo geweldig verzorgd voor elke twee. We waren zo onder de indruk van onze behandeling voor mensen met een handicap. Ik zou om deze reden 100% teruggaan naar Londen!

16 september 2018

Absoluut een aanrader

We hadden een vriendelijke gids (Robert) die ons mooie verhalen vertelde over de omgeving van Buckingham Palace en de koninklijke familie. We hebben genoten van de korte wandeling van het ontmoetingspunt naar Buckingham Palace! Buckingham Palace zelf was absoluut de moeite waard, vanwege de rondleiding moesten we slechts een paar minuten wachten om het paleis binnen te gaan. Procedure binnen Buckingham Palace was goed geregeld, ook al kregen ze veel bezoek te verwerken. Leden waren aardig en behulpzaam. We vonden het geweldig om de kans te krijgen om Buckingham Palace inzicht te zien!

Verder lezen

20 augustus 2018

Product ID: 77161