Toegangsticket

Buckingham Palace: ticket voor toegang tot de State Rooms

Activiteitenaanbieder: Royal Collection Trust

Buckingham Palace: ticket voor toegang tot de State Rooms

Activiteitenaanbieder: Royal Collection Trust
Snel uitverkocht Gisteren 48 keer geboekt

Vanaf € 35,54 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 48 keer geboekt

Volg een multimediatour door de koninklijke staatskamers, die in het hart van Buckingham Palace liggen. Waag je langs de poorten om veel van de grootste schatten uit de Royal Collection te bewonderen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 2.5 - 3.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een rondleiding door Buckingham Palace met dit ticket voor de koninklijke State Rooms
 • Bewonder vele van de grootste kunstschatten van de koninklijke collectie, waaronder schilderijen van Rembrandt, Rubens en Canaletto en beeldhouwwerken van Canova
 • Doe je ogen tegoed aan uitzonderlijke stukken Sèvres-porselein en het fraaiste Franse en Engelse meubilair ter wereld.
 • Krijg meer inzicht in de interne voorbereidingen voor een officieel bezoek aan Buckingham Palace
 • Bezoek het populaire Garden Café van Buckingham Palace
Volledige beschrijving

Verken de misschien wel meest iconische attractie van Londen met een multimediatour door de Buckingham Palace State Rooms. Krijg bevoorrechte toegang tot een van de officiële residenties van Hare Majesteit de Koningin en bewonder de prachtige collecties die worden tentoongesteld terwijl je je een weg baant van kamer naar kamer.

De term "State Rooms" verwijst naar de openbare ruimtes van een paleis, waarin vorsten hun onderdanen en hoogwaardigheidsbekleders ontvangen, belonen en entertainen. Tegenwoordig worden de staatskamers van Buckingham Palace op grote schaal gebruikt door de koningin en leden van de koninklijke familie om hun gasten te ontvangen en te entertainen bij staats-, ceremoniële en officiële gelegenheden. De State Rooms zijn ingericht met veel van de grootste schatten uit de Royal Collection, waaronder schilderijen van Rembrandt en Rubens, sculpturen van Canova, prachtige voorbeelden van Sèvres-porselein en enkele van de mooiste Engelse en Franse meubels ter wereld.

Aan het einde van uw State Rooms Buckingham Palace-tour is het populaire Garden Café de perfecte plek om samen te komen en te genieten van het uitzicht over het beroemde grasveld.

Inbegrepen
 • Entreeticket voor The State Rooms
 • Multimediatour in 9 talen
 • Gids
 • Vervoer
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Kinderwagens

Goed om te weten

 • Het maken van foto's, video's en filmopnames, alsmede het meenemen van draagbare apparatuur voor niet-commerciële doeleinden is niet toegestaan in de State Rooms
 • Het maken van foto's en filmopnames voor niet-commerciële doeleinden is wel toegestaan in de tuin van Buckingham Palace
 • Om rekening te houden met andere bezoekers moeten mobiele telefoons in de State Rooms worden uitgeschakeld
 • Om veiligheidsredenen kunnen er geen wandelwagens worden meegenomen in de State Rooms Deze moeten worden afgegeven en kunnen na afloop bij de uitgang weer worden opgehaald Babydragers en heupzitjes kunnen, zolang beschikbaar, kosteloos worden geleend
 • Toegang wordt volgens een geselecteerd tijdschema verschaft en laatkomers kunnen helaas niet worden toegelaten, dus zorg dat je op tijd arriveert om je voucher in te wisselen
 • De State Rooms zijn jaarlijks in de zomer geopend, wanneer het paleis niet officieel in gebruik is
 • Bij het combiticket heb je 60 minuten na de geboekte tijd toegang tot de
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 1380 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een uitstekende ervaring van begin tot einde. Het online kopen van kaartjes was uiterst eenvoudig en ik werd op de ochtend van de reis op de hoogte gebracht met meer informatie. De organisatie in het Paleis was uitzonderlijk gezien het aantal mensen dat het personeel door de deuren moest krijgen. Een beetje in de rij staan, maar nogmaals, dit ging heel snel. Absoluut briljant - een must om te doen.

Verder lezen

29 juli 2022

Grote menigten over het algemeen goed behandeld. Je sluit je niet aan bij een reisgroep met een gids - je reistijd is echt een filter om een gecontroleerd aantal zelfgeleide mensen tegelijk het paleis in te laten. Als je een minuut of zo vroeg of laat bent, zul je geen groep mensen ophouden. ZORG ERVOOR DAT U UW BONNENWISSEL INWISSELT VOOR EEN KAARTJE VOORDAT U BEGINT TE GAAN.

Verder lezen

1 oktober 2019

Het bezoeken van plaatsen die we kennen op tv of internet en het zien, live, portretten die we alleen in boeken of op internet hebben gezien, maakt de ervaring fantastisch en onvergetelijk, hoewel we het alleen in het geheugen kunnen bewaren (omdat foto's niet zijn toegestaan). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de tuinen uiteindelijk het prachtige bezoek bekronen.

Verder lezen

30 september 2019

Product ID: 53844