Londen
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.693 beoordelingen

Het was precies wat we verwachtten, een introductie van de Cotswolds met fascinerende inzichten gedeeld door de gids. Hoewel het een volledige dagtocht was, was het zeer aangenaam en ontspannend om de verschillende en meest representatieve dorpjes te bezoeken. Onze gids Glenn was voorbereid en goed geïnformeerd over het VK en Cotswolds, wat erg vermakelijk was voor alle buitenlanders.

De rondleiding was geweldig. Oorspronkelijk zouden we slechts 4 steden/dorpen in het Cotswold District bezoeken, maar we hebben er uiteindelijk 5 bezocht omdat we tijd hadden om een extra stop in ons drukke schema te persen. Onze gids Glen was erg grappig, gemakkelijk in de omgang en goed geïnformeerd over de lokale geschiedenis, mythen en legendes. Sterk aanbevolen!!

Onze gids Jack, hij zweert dat hij niet de ripper is, leidde ons op een zeer vermakelijke manier door een van de donkere hoofdstukken van Londen met een gezond gevoel voor humor en duidelijk enthousiasme voor het onderwerp. De andere ripper-groepen die we tijdens de tour ontmoetten, leken veel meer verveeld dan we voelden. Sterk aanbevolen!

Super leuke fietstocht met geweldige gids! Met een groepje van ongeveer 13 personen hebben wij Londen verkend per fiets met een Nederlandse gids. Je komt langs (bijna) alle highlights van Londen, en ook wat minder bekende plekjes (die wel super leuk zijn om te zien!). Ideale manier om de stad te verkennen. Een aanrader aan iedereen!

leuke fietstocht met dank aan Tanja voor de enthousiaste uitleg