Londen Couleur locale & buurttours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
londen jack the ripper interactieve wandeltocht met gids

Londen: Jack the Ripper, interactieve wandeltocht met gids

Duur: 2 uur
Kleine groep
17 Beoordelingen
GetYourGuide Original
17

Ga op een interactieve wandeltocht over Jack the Ripper door het Victoriaanse Londen met je eigen verdachtenkaartjes en Ripperologist-gids die je…

Populaire Couleur locale & buurttours in Londen

wales en het zuidwesten 5daagse tour met kleine groepen
Milieucertificaat

Wales en het zuidwesten: 5-daagse tour met kleine groepen

Duur: 5 dagen
Kleine groep
2 Beoordelingen
2

Geniet van 5 dagen verkennen van Wales. Bezoek een ongelooflijke reeks kastelen, drie nationale parken en leer over de oude Keltische cultuur. Reis…

Bekijk alle Couleur locale & buurttours in Londen
Bekijk alle 806 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Een leuke , interessante middag in Londen!

De inhoud van de tour was goed. Gids was op tijd op de afgesproken plek. Hij kon enthousiast vertellen. De kleine quiz vragen , aangevuld met een tablet, onderweg waren een leuke aanvulling. Het grote minpunt van de tour was dat deze nog net geen 2 uur duurde ipv de 3 uur , die overal beschreven staat. Daarnaast bestonden de laatste 20 min ook nog uit een metro rit vanaf metro Bank naar Kings Cross ( door ons zelf betaald) . Gezien het uur dat nog over was, verwachtte men dat de tour daar verder zou gaan. Bij het station aangekomen echter eindigde de tour, na een afscheidswoordje van de gids, onmiddellijk en keerde deze huiswaarts. Wel kon men daar op eigen gelegenheid de toeristische atractie rondom 'perron 9 3/4' nog bekijken. Wij hadden dit echter eerder al uitvoerig bekeken en zijn dus na het afscheid van de gids weer terug gereden met de metro. Zonde van tijd en geld. Wij hebben bewust voor deze tour van 3 uur gekozen , ondanks dat deze duurder was dan de 2 uur durende tours.

Londen: Harry Potter & Fantastic Beasts met platform 9 ¾ Beoordeeld door Mirelle, 04-08-2017

Het werd een echte speurtocht naar Jack the Ripper

Met mijn 11-jarige zoon heb ik enorm genoten van de tour. Jamie, de gids, heeft het verhaal zeer levendig verteld en zo konden we ons de straatjes goed voorstellen in het decor van 1888. Ook maakte hij leuk gebruik van screenshots op de muren om het verhaal te illustreren.

Londen: Jack the Ripper-wandeltocht Beoordeeld door Anoniem, 29-10-2018

Mooie wandeling, goede en aardige gids, leuke weetjes gehoord, SUPER!!

De gids weet veel leuke en (misschien) roddelfeitjes maar altijd leuk zulke dingetjes te horen. De wandeling was mooi en zeer interessant. Je komt op plekken waar je als toerist anders niet komt. Zal het zeker aanraden als mij ernaar gevraagd wordt.

De geheimen van Londen wandeltocht Beoordeeld door Jeroen, 20-05-2019

Leuke enhistorisch interessante wandeling.

Wel een goede Harry Potter tour en ook historisch interessant. Maar het is erg vervelend om aan het eind te merken dat Perron 9¾ niet is inbegrepen !! Dit moet duidelijker worden aangegeven bij de beschrijving van de tour op uw website !

Leerzame toer op een ludieke manier gebracht

Het was een leerzame wandeling met een super gids. We hadden het gevoel echt met Jack op toer te zijn. Jammer dat het zo een grote groep was waardoor we vaak moesten wachten op anderen. Zeker een aanrader wanneer je in Londen bent.

Londen: Jack the Ripper-wandeltocht Beoordeeld door Sofie, 28-12-2018