Datums kiezen

Londen
Dagtrips

Dagtrips
282 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Londen

Londen

Verken Londen

Lees onze volledige gids voor Londen of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 9.354 beoordelingen

Ondanks een wat lang eerste half uur met wat overbodige toespraken, breekt het moment aan dat de deuren opengaan. En daar gebeurt de magie, het is een wonder van onderdompeling en magie. De organisatie is top. Neem echter de tijd om te bezoeken. We waren bang dat we niet alles zouden kunnen zien en hebben de tour in 2 uur gedaan (zonder er het beste van te maken). Helaas niet mogelijk om te retourneren. Neem de tijd, 3 uur zou meer dan genoeg moeten zijn om ten volle van de ervaring te genieten :) Kleine bonus: hartelijk dank aan onze chauffeur Miguel die de bus de hele terugweg heeft vermaakt. En die ons veel anekdotes over Londen vertelde. We raden je ten zeerste aan om het avontuur te ervaren.

De autochauffeur vloekte onderweg heel luid. Voor de terugreis waren we eerst een paar minuten eerder bij de auto dan afgesproken. Hij zat binnen en gebaarde wild, schreeuwde en wees naar de klok en zei dat we weg moesten gaan. Nog geen drie minuten later arriveerden de andere passagiers en opende hij de deur. Hij krijgt dus een duim omlaag. Warner Bros. Studios en hun personeel waren veel vriendelijker en Harry Potter was een onvergetelijke ervaring. Een aanrader, dus twee duimen omhoog!

we begonnen onze activiteit met de bus, maar we hadden niet de luxe Harry Potter-bus zoals aangegeven in de presentatie van de activiteit, maar we hadden een volkomen gewone bus. Ik geef toe dat ik erg teleurgesteld was door deze verandering. wat betreft de studio's was het gewoon magisch. erg duur maar geweldig.

Het was allemaal een droom! De chauffeur zorgde ervoor dat ik de instructies begreep, aangezien ik geen Engels spreek. Het was een hele leuke dag, de beste manier om mijn verjaardag te vieren

Een geweldige gids door Oxford, erg aardig, in staat om het onderwerp interessant en nuttig te maken. De buschauffeur reed veilig en was ook erg aardig.