Londen Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Londen

vanuit londen dagtrip naar de dorpen oxford en cotswolds
Milieucertificaat

Vanuit Londen: dagtrip naar de dorpen Oxford en Cotswolds

Duur: 10 uur
Kleine groep
244 Beoordelingen
244

Ontsnap aan de drukte van Londen en breng de dag door met het verkennen van de historische stad Oxford en de traditionele stenen dorpjes van de…

Bekijk alle Dagtrips in Londen
Bekijk alle 806 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Prachtige excursie, rij kwaliteit van de chauffeur kan veel beter.

De excursie was prachtig. De plaatsen waren ontzettend mooi, James is een hele leuke gids die veel en ook boeiend wist te vertellen. Jammer dat hij pas later op stapte en eerder afhaakte ivm zijn reistijd. Dit snapte we wel, maar voor de reis was het jammer. De chauffeur was ontzettend vriendelijk, maar we waren blij dat we weer veilig terug waren. Hij was continue bezig met de airco, raam en krabben in zijn gezicht, hoofd en armen wat de rijstijl er niet veiliger op maakte. 1 keer zelfs een flinke slinger gemaakt en op de terug weg een keer flink in de remmen waarvan we toch behoorlijk zijn geschrokken. Al met al was de reis echt meer dan de moeite waard, maar zouden we er goed overna moeten denken of we nog een keer via deze organisatie zouden boeken.

Vanuit Londen: daguitstap Oxford, Stratford & Cotswolds Beoordeeld door Anoniem, 01-03-2019

Zeer mooie en georganiseerde tour met te weinig tijd om te eten

Tour is op zich heel goed maar om in 30min. terug klaar te staan om de tour verder te zetten is wel heel krap als er heel veel volk is. Onze zoon heeft met moeite de helft van zijn maaltijd kunnen opeten. Men zou hier in wat flexibeler moeten als men ziet dat het heel druk is aan het restaurant zou dit min. 45minuten moeten zijn. Ik heb zelfs de gids gevraagd om even te wachten maar dat was geen optie we moesten dan maar ergens halfweg verder inpikken. Voor een zogezegde VIPtour vindt ik dit niet kunnen. Zeker als je weet dat je na de tour nog heel veel tijd hebt die je zelf kan invullen en langer mag blijven tot de studio’s sluiten zou de gids niet op 15 min. mogen kijken om de tour onder begeleiding verder te zetten.

Geweldige ervaring in de magische wereld van Harry Potter

Gepassioneerde humoristische gidsen die alles uit de kast halen om bezoekers een Harry Potter belevenis mee te geven. Keurig geregeld op het station vangt een gids de groep op en begeleid naar de trein. Drie haltes en dan overstappen op de shuttle en met voorrang door naar de studio's. Perfecte communicatie ook met de koptelefoons, prettig voortbewegen door de grote studio's. Feitjes, sets, kostuums, niets zal je ontgaan. Voor mij als alleenstaande prettig in een groep gelijkgestemde te voegen. Leuke contacten gemaakt in de groep. Wat wel jammer was dat er zo weinig tijd is voor foto's soms wil je even blijven staan om een moment te pakken.

Warner Bros Studio: begeleide Making of Harry Potter-tour Beoordeeld door Anoniem, 18-11-2017

Hele leuke dag gehad en veel kunnen zien!

Zeker een aanrader, aan begin van de dag naar één van de aangegeven locaties op je ticket gaan, daar krijg je papieren waarmee je de bus in kan en waarmee je evt de canal cruise en wandelroute kan doen. Tip: rijd eerst een rondje door london en besluit daarna waar je eruit wilt! Ik ging namelijk al snel eruit bij het british museum (wat wel meeega mooi is), maar ben daar veel rijd verloren en dat is zonde van de hop on hop off bus. Veeel pelzier mocht je dit gaan doen!

Londen: hop on, hop off-bustour met open dak Beoordeeld door Anoniem, 29-04-2019

Een hele leuke tour, maar iets te weinig tijd

Tourguide Sandra heeft ons met veel enthousiasme en humor langs en door Windsor Castle, Stonehenge en Oxford geleid. In Windsor Castle hadden we uiteindelijk maar weinig tijd omdat we lang in de rij voor de tickets en security hebben moeten wachten (ongeveer een uur). In Oxford hadden we ook nog maar een uurtje. Maar het is al heel bijzonder om deze 3 hoogtepunten in één dag te kunnen bewonderen. Overall een hele goede tour!