Londen
Fotografietours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.326 beoordelingen

Een leuke , interessante middag in Londen!

De inhoud van de tour was goed. Gids was op tijd op de afgesproken plek. Hij kon enthousiast vertellen. De kleine quiz vragen , aangevuld met een tablet, onderweg waren een leuke aanvulling. Het grote minpunt van de tour was dat deze nog net geen 2 uur duurde ipv de 3 uur , die overal beschreven staat. Daarnaast bestonden de laatste 20 min ook nog uit een metro rit vanaf metro Bank naar Kings Cross ( door ons zelf betaald) . Gezien het uur dat nog over was, verwachtte men dat de tour daar verder zou gaan. Bij het station aangekomen echter eindigde de tour, na een afscheidswoordje van de gids, onmiddellijk en keerde deze huiswaarts. Wel kon men daar op eigen gelegenheid de toeristische atractie rondom 'perron 9 3/4' nog bekijken. Wij hadden dit echter eerder al uitvoerig bekeken en zijn dus na het afscheid van de gids weer terug gereden met de metro. Zonde van tijd en geld. Wij hebben bewust voor deze tour van 3 uur gekozen , ondanks dat deze duurder was dan de 2 uur durende tours.

onvergetelijk, leerrijk bezoek met enthousiaste gids

Zeer interessante wandeling doorheen London met bijzondere aandacht aan locaties waar gefilmd werd of die dienden als inspiratie voor het maken van de film. Bepaalde details uit de films worden tijdens de rondgang helder uitgelegd. De Gids geeft ook background info door over de acteurs en de schrijfster. Zeer enthousiaste, supervriendelijke gids. Je komt op plaatsen die je als toerist vermoedelijk niet zou aandoen of zelfs niet zou vinden.

Een zeer leuke tour die bol staat van interesante locaties en info

Wij hadden het geluk om een bovengemiddeld enthousiaste en spontane jongedame als gids mee te krijgen die werkelijk van de kleinste details een leuk verhaal kon maken. ze heeft ons in de 2.5 uur zonder te haasten heeeeeel veel mooie en leuke plaatsen laten zien. Zeer de moeite waard geweest.

Leuke enhistorisch interessante wandeling.

Wel een goede Harry Potter tour en ook historisch interessant. Maar het is erg vervelend om aan het eind te merken dat Perron 9¾ niet is inbegrepen !! Dit moet duidelijker worden aangegeven bij de beschrijving van de tour op uw website !

Interesant, leerzaam, spreekt zeer tot de verbeelding.

We hadden een zeer enthousiaste gids (anna marie). Van het begin tot het einde was de tour verassend. Je komt ook eens op plekken waar je normaal gesproken niet komt. In een woord "educational".