Londen Geschiedenis & erfgoed
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
londen jack the ripper interactieve wandeltocht met gids

Londen: Jack the Ripper, interactieve wandeltocht met gids

Duur: 2 uur
44 Beoordelingen
GetYourGuide Original
44

Ga op een interactieve wandeltocht over Jack the Ripper door het Victoriaanse Londen met je eigen verdachtenkaartjes en Ripperologist-gids die je…

Populaire Geschiedenis & erfgoed in Londen

Bekijk alle Geschiedenis & erfgoed in Londen
Bekijk alle 777 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Londen: ticket Tower of London en kroonjuwelen-expositie Beoordeeld door Anoniem, 24-02-2020

Zeer leuke bustour. Toch met de regenachtige dag boven gaan zitten in de bus, waar je het beste zicht hebt. Zeer goede en grappige gids. Nadien nog een tour op de Themes dat ook zeker de moeite waard is. Zeker een aanrader.

Erg mooi om de koetsen van zo dichtbij te kunnen zien. vriendelijk personeel, leuke onderdelen voor de kleinere kinderen. Wij vonden het jammer dat we geen paarden hebben kunnen zien.

Buckingham Palace: entreeticket voor de Royal Mews Beoordeeld door Anoniem, 23-02-2020

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien

Londen: bustour met high tea Beoordeeld door Anoniem, 25-02-2020

Tour was great. We loved tour guide Bruce who was very knowledgeable and had lots of jokes. We loved this tour very much.

Londen: bustour met open dak met livegids Beoordeeld door Gerard, 23-07-2020