1. Verenigd Koninkrijk
 2. South East England
 3. Londen
 4. Richmond Park

Entreeticket voor Hampton Court Palace en de tuinen

Product ID: 21254
Bekijk gallery
Profiteer van toegang tot Hampton Court Palace. Beleef de wereld van Henry VIII. Voel de griezelige kilte van de Haunted Gallery in het paleis. Bewonder de barokke appartementen van William & Mary en wandel in de uitgestrekte paleistuinen.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Chinees, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Profiteer van toegang tot Hampton Court Palace
 • Bezoek de State Apartments van Henry VIII en voel de warmte van het vuur in de Tudor-keukens
 • Voel de hitte van het vuur in Henry's Tudor-keukens
 • Bezoek de Cumberland kunstgalerie met kunstwerken uit de Royal Collection
 • Bezoek het wereldberoemde doolhof en 24 hectare aan tuinen
 • Vier de 500ste verjaardag van de Field of Cloth of Gold in 2020
Volledige beschrijving
Stap op de trein vanaf Londen's station Waterloo en reis naar Hampton Court Palace. Na een korte, 32-minuten durende rit naar station Hampton Court, kun je dit ticket gebruiken voor toegang tot een plek die in feite uit 2 paleizen bestaat. Het is een schitterend Tudor-paleis ontwikkeld door kardinaal Wolsey en later Henry VIII, dat zich naast een barok paleis bevindt dat werd gebouwd door Willem III en Mary II. 

Op het moment van sterven in 1547 had Henry VIII meer dan 60 huizen maar in het laatste deel van zijn regeerperiode was geen enkele belangrijker voor hem dan Hampton Court Palace. Je bezoekt de appartementen van de koning als één van zijn hovelingen, gekleed in een Tudor-mantel, sluipend naar de uitgestrekte keukens waar banketten werden voorbereid voor maar liefst 1000 gasten. Ook ontdek je de 'Young Henry' in een tentoonstelling gewijd aan de relatie met zijn eerste koningin; Catherina van Aragon.

De prachtige appartementen van William en Mary in het barokke paleis dateren uit de late 17e eeuw, toen zij gezamenlijk regeerden. Vanuit de appartementen heb je een spectaculair uitzicht op de tuinen. Je kunt de 60 hectare aan prachtige paleistuinen ontdekken die zich uitstrekken tot aan de rivier de Theems. Je ziet sprankelende fonteinen en een glorieus, seizoensgebonden uitzicht op honderdduizenden bloemen. Bezoek de New Cumberland kunstgalerie, inbegrepen bij je ticket, en ontdek de koninklijke collectie met werken van Rembrandt, Caravaggio, Holbein, Van Dyck en Canaletto.

Van 20 tot 22 maart keert Florimania voor de 22e keer terug naar Hampton Court Palace. Het weelderige interieur van het plezierpaleis van Henry VIII wordt gevuld met levendige bloemendisplays en de zoete geur van de lente. Dit jaar ligt de focus op heraldiek en de interpretatie van de oude werken via de bloemstukken. Inspiratie zal worden ontleend aan bekende literaire werken over dit onderwerp, naast kunstwerken met veel heraldiek, waaronder het beroemde portret "The Family of Henry VIII".  

Experts van de National Association of Flower Arrangement Society geven een demonstratie over bloemschikken en leden van Hampton Court Palace Florilegium Society geven een demonstratie over botanische schilderijen.
Inbegrepen
 • Toegang tot Hampton Court Palace en de tuinen
 • Gratis audiogids, beschikbaar bij het Information Centre
Niet inbegrepen
 • Gids
 • Vervoer naar en vanaf Hampton Court Palace

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Reizen naar Hampton Court Palace vanuit Londen is gemakkelijk en snel: de 32 minuten durende rit vanaf Londen Waterloo station brengt je direct naar het Hampton Court station
• Om je voucher in te wisselen heb je een legitimatiebewijs met foto nodig
• In 2020 kun je de 500ste verjaardag van de Field of Cloth of Gold, de ontmoeting tussen Henry VIII en Francis I, vieren. Geniet van live heropvoeringen, Tudor-spelen en een nieuwe tentoonstelling van april tot en met augustus 2020.

Vanaf € 27,61 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 364 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,5/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

Historic Royal Palaces

Product ID: 21254