Toegangsticket

Entreeticket voor Hampton Court Palace en de tuinen

Entreeticket voor Hampton Court Palace en de tuinen

Vanaf € 30,38 per persoon

Profiteer van toegang tot Hampton Court Palace. Beleef de wereld van Henry VIII. Voel de griezelige kilte van de Haunted Gallery in het paleis. Bewonder de barokke appartementen van William & Mary en wandel in de uitgestrekte paleistuinen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Geniet van toegang tot Hampton Court Palace
 • Bezoek de State Apartments van Henry VIII en voel de warmte van het vuur in de Tudor-keukens
 • Voel de hitte van het vuur in Henry's Tudor-keukens
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Stap op de trein vanaf het Londense station Waterloo en reis naar Hampton Court Palace. Na een korte rit van 32 minuten naar het station van Hampton Court, gebruikt u uw ticket voor toegang tot een plaats die eigenlijk uit 2 paleizen bestaat. Het is een prachtig Tudor-paleis, ontwikkeld door kardinaal Wolsey en later Hendrik VIII, naast een barok paleis dat werd gebouwd door Willem III en Maria II. Tegen de tijd van zijn dood in 1547 had Henry VIII meer dan 60 huizen, maar in het laatste deel van zijn regering was geen enkele belangrijker voor hem dan Hampton Court Palace. Bezoek de vertrekken van de koning als een van zijn hovelingen, gekleed in een Tudor-mantel en sluipend naar de grote keukens waar banketten werden voorbereid voor maar liefst 1.000 gasten. De prachtige appartementen van Willem en Maria in het barokke paleis dateren uit de late 17e eeuw toen ze samen regeerden. Vanuit de appartementen heeft u een spectaculair uitzicht op de tuinen. U kunt de 60 hectare aan prachtige paleistuinen verkennen die afdalen naar de rivier de Theems. Je ziet fonkelende fonteinen en glorieuze seizoensdisplays van honderdduizenden bloeiende bollen. Verken van 19 mei tot 5 september 2021 een tentoonstelling ter herdenking van de 500e verjaardag van het Gouden Doekveld. De tentoonstelling, Gold and Glory: Henry VIII and the French King, onthult de personages en verhalen achter de festiviteiten. Bekijk overgebleven objecten en schilderijen, waaronder een nooit eerder vertoond 16e-eeuws wandtapijt dat gekleurde mensen aan de Europese koninklijke hoven voorstelt en een kijkje geeft in de grotendeels onbekende wereld van zwarte Tudors.
Inbegrepen
 • Toegang tot Hampton Court Palace en de tuinen
 • Gids
 • Vervoer naar en vanaf Hampton Court Palace
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon je ticket bij de hoofdingang

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Vanwege COVID-19 zijn audiogidsen momenteel niet beschikbaar
 • Reizen naar Hampton Court Palace vanuit Londen is gemakkelijk en snel: de 32 minuten durende rit vanaf Londen Waterloo station brengt je direct naar het Hampton Court station
 • Om je voucher in te wisselen heb je een legitimatiebewijs met foto nodig
 • Als je ervoor kiest om een donatie te maken aan Hampton Court Palace, dan komt dit volledige bedrag ten goede aan Historic Royal Palaces, de liefdadigheidsinstelling die Hampton Court onderhoudt GetYourGuide ontvangt geen vergoeding of commissie voor donaties. Historic Royal Palaces staat geregistreerd bij de Charity Commission for England and Wales (No. 1068852).
 • De openingstijden zijn 19 mei-18 juli 2021, woensdag-zondag 10:00-17:00 uur; en 21 juli-31 augustus, dagelijks 10:00-17:00 uur
 • Gratis voor kinderen onder 5 jaar
 • Alle bezoekers vanaf 11 jaar zijn verplicht om gezichtsbedekking te dragen in binnenruimten, tenzij vrijgesteld
 • Er is een eenrichtingsroute
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 377 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,7/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We reisden vanuit Richmond met boten op de rivier de Theems en dat was uitstekend. Had een paar problemen met het annuleren van 2 tkts van onze groep van 4 die nog steeds aan de gang is maar hopelijk snel zal worden opgelost. Er was een foodfestival waar de dag echt goed van werd. Court-tour was vrij standaard, we verzamelden de audiotour die gratis en goed was, maar vrij eenvoudig ... over het algemeen goed dagje uit?

Verder lezen

30 augustus 2021

It was the most wonderful experience in every way . All the straff without exception were charming and helpful . We specifically came to see the Bacton Altar Cloth and it exceeded all our expectations .The temporary cafe under difficult conditions provided a delicious lunch . All in all a memorable day and well worth the entry fee .

10 februari 2020

Vertalen

Gewoon geweldig goed

Het ganse kasteel en de begeleiding en uitleg waren zeer goed; Bedankt geld waard.

8 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 21254

Geselecteerde datum