Dagtocht

Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Vanaf € 128,80 per persoon

Vertrek Londen voor een magische dag in Warner Bros. Studiotour - The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. De dagexcursie omvat toegang tot de studiotour en een professionele rondleiding door Oxford.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 12 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Reisschema
8.5 uur
 • Londen

 • 2 uur
 • Oxford (rondleiding, vrije tijd)

 • Warner Brothers Studio London

 • 1.5 uur
 • Londen

Trefpunt
Hoofdbestemming
Overige haltes
Highlights
 • Verken de wereld van Harry Potter tijdens de Warner Bros. Studio Tour
 • Stap aan boord van de Zweinstein Express op perron 9-3/4
 • Neem deel aan een rondleiding door Oxford, de oudste universiteit van Engeland
Volledige beschrijving

Doe mee aan deze fantastische dagexcursie vanuit Londen, die een reis naar de magische Warner Bros Studio Tour - The Making of Harry Potter combineert met een reis naar de historische stad Oxford.

Begin je tour in de historische stad Oxford, de thuisbasis van de oudste universiteit van Engeland. Geniet van een begeleide wandeling die je langs beroemde universiteitsgebouwen, kloosters, vierhoeken en geplaveide pleinen voert.

Bekijk de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en geselecteerde hogescholen. Geniet van vrije tijd om alles wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo te verkennen.

Ga verder naar de Warner Bros. Studio Tour en begin je magische ervaring bij The Making of Harry Potter. Ontdek geheimen achter de schermen en hoor over de filmtechnieken die worden gebruikt om de magie van de Harry Potter-films te maken.

Bezoek de meest herkenbare setkenmerken uit de films: de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus, de leerlingenkamer van Griffoendor, het Ministerie van Toverkunst, 4 Ligusterlaan, de Wemel-keuken, Zweinsteinexpress en Wegisweg.

Stap aan boord van de originele Hogwarts Express-trein en bekijk een recreatie van Platform 9-3/4. Verken de treinwagonset die tijdens het filmen te zien was en maak een selfie met een bagagewagen die door de bakstenen muur verdwijnt.

Inbegrepen
 • Vervoer per bus
 • Studiotour
 • Professionele rondleding door Oxford
 • Eten en drinken
 • Fooi
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Tegenover het metrostation Great Portland Street, buiten bij het gebouw van het International Student House (Great Portland Street 229, 5PN WIW Londen)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat je eerst 's ochtends Oxford bezoekt, behalve op zaterdag, dan ga je eerst naar de Studio
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 984 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

This was maybe the best experience ever! The Harry Potter tour in the Warner Bros. was better than expected. We were a little bit late, but the tour guide (I totally forgot his name) was an amazing guy and the driver (I think his nickname was Badger) was also very amazing. I would recommend this tour, because we had plenty of time to see the Harry Potter tour and stroll around with the interactive sets and people who worked there. I'd recommend to get the passport at the entrance to go for an extra experience by finding Golden Snitches around the sets and halls. We had 4 hours to walk around, it may not be enough, but trust me, you will still have the best time of your life. We went on a saturday and we visited the studio first and afterwards in Oxford. To me I think that was the best order, since the excitement you get from the Studios is already a lot to control haha. Our guide was very knowledgeable about the area of Oxford and so much fun! Thanks guys!

Verder lezen

15 maart 2020

Het was een topdag en zeker het geld waard! Eerst Oxford gezien en daar een uur met een gids door de binnenstad gewandeld. Vervolgens zelf nog 2 uur gewandeld en gegeten. Vervolgens in de bus naar de studio tour en dit was magisch. Alles was suoer geregeld en met 4 uur de tijd was er genoeg tijd om van alles te genieten.

24 oktober 2019

Leuk, maar koud!

Ons programma was 's ochtends de Studio's, en 's middags de wandeling door Oxford. Officieel kreeg je 3.5 uur voor de Studio's, maar door de wachtrij was het uiteindelijk 3u, wat volgens de Studio's tenminste ingeroosterd zou moeten worden. Als je rustig de tijd wilt nemen om rond te kijken met de audiotour, en daarvan ook de extra filmpjes wil zien, dan heb je aan deze 3u te weinig tijd. Wij zijn niet toegekomen aan andere activiteiten in de Studio's, zoals zwerkbal spelen of rustig in het restaurant eten. Wij hadden er langer willen zijn dan de 3u die ons gegeven was. Na de Studio's was het prettig om met de bus gereden te worden naar Oxford, die omdat het erg koud was minder leuk was. De gids was erg aardig en enthousiast, dus daar lag het zeker niet aan. De totale afstand die we wandelden was zeer goed te doen, behoudens dat het dus zo koud (en nat) was. Ook dat je weer naast het metrostation wordt afgezet was heel prettig. Ondanks de file waren we rond 19u weer terug.

Verder lezen

30 oktober 2018

Georganiseerd door

Product ID: 61450