Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Vanaf € 127,72 per persoon

Vertrek Londen voor een magische dag in Warner Bros. Studiotour - The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. De dagexcursie omvat toegang tot de studiotour en een professionele rondleiding door Oxford.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 12 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 12 deelnemers

Belevenis

Reisschema
8.5 uur
 • Londen

 • 2 uur
 • Oxford (rondleiding, vrije tijd)

 • Warner Brothers Studio London

 • 1.5 uur
 • Londen

Trefpunt
Hoofdbestemming
Overige haltes
Highlights
 • Verken de wereld van Harry Potter tijdens de Warner Bros. Studio Tour
 • Stap aan boord van de Zweinstein Express op perron 9-3/4
 • Neem deel aan een rondleiding door Oxford, de oudste universiteit van Engeland
Volledige beschrijving
Verlaat Londen voor een betoverend dagje uit op de Warner Bros.. Studiotour-The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. Geniet van een begeleide wandeling langs beroemde universiteitsgebouwen, kloostergangen en vierhoeken en geplaveide pleinen, staande in de schaduw van de beroemde 'dromende torenspitsen'. In dit hart van de heilige academia zie je de Bodleian Library, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en geselecteerde colleges. Er zijn 38 onafhankelijke, autonome hogescholen aan de universiteit en je passeert vele tijdens de rondleiding. Na je rondleiding zal er wat vrije tijd voor je zijn om alles te ontdekken wat Oxford te bieden heeft in je eigen tempo.  Na een fantastische rondleiding en vrije tijd in Oxford, is het ongeveer een uur rijden naar de Warner Bros. Studiotour, waar je je magische ervaring begint bij The Making of Harry Potter. Ontdek geheimen achter de schermen, bekijk enkele van de meest herkenbare set-features uit de Harry Potter-films: de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus, de kamer van Griffoendor, het Ministerie van de Toverkunst, 4 Privet Drive, de Wemel-keuken, Zweinsteinexpres en de Wegisweg! Stap in de originele Zweinsteinexprestrein en zie een recreatie van Platform 9-3/4. Je verkent de treinwagonset uit het interieur die tijdens het filmen werd gebruikt en maakt een selfie met een bagagekarretje terwijl deze door de bakstenen muur van het station verdwijnt! Zie rekwisieten, leer technieken voor het maken van films en neem de magie op die werd vastgelegd in de werkstudio's waar alle Harry Potter-films werden gemaakt. Na een echt magische dag, is het tijd om de bus in te stappen en terug te gaan naar Londen, terug naar je ophaallocatie. 
Inbegrepen
 • Vervoer per bus
 • Studiotour
 • Professionele rondleding door Oxford
 • Eten en drinken
 • Fooi
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Tegenover het metrostation Great Portland Street, buiten bij het gebouw van het International Student House (Great Portland Street 229, 5PN WIW Londen)

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Houd er rekening mee dat je eerst 's ochtends Oxford bezoekt, behalve op zaterdag, dan ga je eerst naar de Studio
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 973 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,6/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • veiligheid
   4,7/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  This was maybe the best experience ever! The Harry Potter tour in the Warner Bros. was better than expected. We were a little bit late, but the tour guide (I totally forgot his name) was an amazing guy and the driver (I think his nickname was Badger) was also very amazing. I would recommend this tour, because we had plenty of time to see the Harry Potter tour and stroll around with the interactive sets and people who worked there. I'd recommend to get the passport at the entrance to go for an extra experience by finding Golden Snitches around the sets and halls. We had 4 hours to walk around, it may not be enough, but trust me, you will still have the best time of your life. We went on a saturday and we visited the studio first and afterwards in Oxford. To me I think that was the best order, since the excitement you get from the Studios is already a lot to control haha. Our guide was very knowledgeable about the area of Oxford and so much fun! Thanks guys!

  Verder lezen

  15 maart 2020

  Het was een topdag en zeker het geld waard! Eerst Oxford gezien en daar een uur met een gids door de binnenstad gewandeld. Vervolgens zelf nog 2 uur gewandeld en gegeten. Vervolgens in de bus naar de studio tour en dit was magisch. Alles was suoer geregeld en met 4 uur de tijd was er genoeg tijd om van alles te genieten.

  24 oktober 2019

  Leuk, maar koud!

  Ons programma was 's ochtends de Studio's, en 's middags de wandeling door Oxford. Officieel kreeg je 3.5 uur voor de Studio's, maar door de wachtrij was het uiteindelijk 3u, wat volgens de Studio's tenminste ingeroosterd zou moeten worden. Als je rustig de tijd wilt nemen om rond te kijken met de audiotour, en daarvan ook de extra filmpjes wil zien, dan heb je aan deze 3u te weinig tijd. Wij zijn niet toegekomen aan andere activiteiten in de Studio's, zoals zwerkbal spelen of rustig in het restaurant eten. Wij hadden er langer willen zijn dan de 3u die ons gegeven was. Na de Studio's was het prettig om met de bus gereden te worden naar Oxford, die omdat het erg koud was minder leuk was. De gids was erg aardig en enthousiast, dus daar lag het zeker niet aan. De totale afstand die we wandelden was zeer goed te doen, behoudens dat het dus zo koud (en nat) was. Ook dat je weer naast het metrostation wordt afgezet was heel prettig. Ondanks de file waren we rond 19u weer terug.

  Verder lezen

  30 oktober 2018

  Georganiseerd door

  Product ID: 61450