Kantoor van Perkamentus

Harry Potter Studiotour en Oxford dagtour vanuit Londen

Product ID: 61450

Vanaf € 106 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken de wereld van Harry Potter tijdens de Warner Bros. Studio Tour
  • Stap aan boord van de Zweinstein Express op perron 93/4
  • Geniet van een begeleide tour door Oxford, de oudste universiteit van Engeland
Overzicht
Verlaat Londen voor een betoverend dagje uit op de Warner Bros.. Studiotour-The Making of Harry Potter, gevolgd door een bezoek aan de Universiteit van Oxford. Bij deze dagtrip zijn toegang tot de studiotour en een rondleiding door Oxford inbegrepen.
Wat te verwachten
Het is slechts een uur rijden naar de Warner Bros. Studio Tour, waar je je magische ervaring zullen beginnen in The Making of Harry Potter.

Op deze dagexcursie vanuit Londen, zul je beginnen met het zien van enkele van de meest herkenbare set bestaat uit de Harry Potter-films: het kantoor van Perkamentus, het Griffoendor gemeenschappelijke ruimte, het Ministerie van Toverkunst, 4 Privet Drive, de Wemel keuken, Hogwarts Express, en de Wegisweg.

Ontdek de geheimen achter de schermen en de complexe protheses en make-up die de acteurs te transformeren in magische wezens. Dit alles en nog veel meer zal worden onthuld in de werkende ateliers waar alle Harry Potter-films werden gemaakt.

Boord van de oorspronkelijke Hogwarts Express-trein en zien een replica van Platform 9-3 / 4. Ontdek het interieur treinwagon set die werd gekenmerkt tijdens het filmen en neem een ​​selfie met een bagagekarretje als het verdwijnt door het station van bakstenen muur!

Dan is het tijd om terug aan boord te krijgen van de coach en maak je weg naar Oxford, de thuisbasis van de oudste universiteit van Engeland zijn. Geniet van een begeleide wandeling die u voert u langs beroemde college gebouwen, waaronder kloosters en vierhoeken, en langs steegjes die vaak te zien in films.

Op dit hart van heilige academische wereld zie je de Booleaanse Bibliotheek, Radcliffe Camera, het Sheldonian Theatre en geselecteerde hogescholen.

Er zijn 38 onafhankelijke, autonome colleges aan de universiteit, en je passeert veel van hen op uw tour. Eindig uw bezoek aan Oxford met wat vrije tijd op uw eigen, en ontdek meer in uw eigen tempo.

The Making of Harry Potter Tour omvat de volgende attracties:
De Grote Zaal
Griffoendor
potions klaslokaal
Hagrid's hut
De Wemel keuken
Het Ministerie van Toverkunst
The Back Lot
Een special effects tour
Hogwarts Kasteel model
Wegisweg
Inbegrepen
  • Vervoer is luxe bus
  • Studiotour
  • Professionele rondleding door Oxford
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Tegenover het metrostation Great Portland Street, buiten bij het gebouw van het International Student House (Great Portland Street 229, 5PN WIW Londen) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Houd er rekening mee dat bij vertrek op woensdag, de tour eerst Oxford bezoekt in de ochtend en daarna Warner Bros. Filming Studio later in de namiddag.

Vanaf € 106 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (29 Beoordelingen)

Georganiseerd door

International Friends

Product ID: 61450