Londen Harry Potter-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
magisch londen harry potterwandeltour met gids

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids

Duur: 2,5 uur
Kleine groep
7098 Beoordelingen
GetYourGuide Original
7098

Laat je tijdens deze interactieve Harry Potter-wandeltocht meevoeren door het centrum van Londen door een deskundige en enthousiaste gids. Kies voor…

Populaire Harry Potter-tours in Londen

Bekijk alle Harry Potter-tours in Londen
Bekijk alle 837 tickets en tours

Harry Potter studiotour in Londen: 5 magische momenten

Als je in Londen bent, kun je in de voetsporen treden van de beroemdste tovenaar ooit. Ga naar de Wegisweg, bezoek Perron 9 3/4 en meer!

Perron 9 3/4
Foto: Sam Howitz @Flickr (CC BY 2.0)

Perron 9 3/4

Ga naar King’s Cross en duw je karretje met uil voort, net als Harry. Je weet waar je moet zijn wanneer je de rij mede-eerstejaars ziet.

The Big Hall

The Big Hall

De betoverde dineerzaal, herbouwd in Warner Bros. Studios, is gebaseerd op de eetzaal in Oxford's Christ Church College.

Hogwarts Express

Hogwarts Express

De echte Britse stoomlocomotief (naam: Olton Hall), wordt nu als museumstuk tentoongesteld in de Warner Bros. Studios. Stap in en zoef naar Zweinstein!

De Lekke Ketel
Foto: GrrlScientist @Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Lekke Ketel

Ga naar Leadenhall Market. Op Bull's Head Passage 42 zul je een opticiën zien die je bekend voorkomt... (de ingang naar De Lekke Ketel, dus!)

Het Ministerie van Toverkunst
Foto: Karen Roe @Flickr (CC BY 2.0)

Het Ministerie van Toverkunst

De buitenshots van het Ministerie in de films werden hier gemaakt: Great Scotland Yard.

Plan je bezoek

Hoe ver van Londen zijn de Warner Bros. Studios?

De Warner Bros. Studios zijn gevestigd in Leavesdon, 32km van centraal Londen.

Hoe kom je bij de Warner Bros. Studios?

Het dichtstbijzijnde treinstation is Watford Junction, een ritje van 20 minuten met de trein vanaf Euston Station in Londen. Er zijn ook meerdere shuttles die vanuit Londen naar de studio's rijden. Vaak is vervoer inbegrepen bij een Warner Bros. Studios Tour, dus check goed welke opties er zijn voordat je iets gaat boeken.

Wat anderen zeggen over Londen

Zeer mooie en georganiseerde tour met te weinig tijd om te eten

Tour is op zich heel goed maar om in 30min. terug klaar te staan om de tour verder te zetten is wel heel krap als er heel veel volk is. Onze zoon heeft met moeite de helft van zijn maaltijd kunnen opeten. Men zou hier in wat flexibeler moeten als men ziet dat het heel druk is aan het restaurant zou dit min. 45minuten moeten zijn. Ik heb zelfs de gids gevraagd om even te wachten maar dat was geen optie we moesten dan maar ergens halfweg verder inpikken. Voor een zogezegde VIPtour vindt ik dit niet kunnen. Zeker als je weet dat je na de tour nog heel veel tijd hebt die je zelf kan invullen en langer mag blijven tot de studio’s sluiten zou de gids niet op 15 min. mogen kijken om de tour onder begeleiding verder te zetten.

Zeer leuke dag, alles was perfect geregeld

Na even zoeken kwamen we terecht in het winkelcentrum waar de bussen aankwamen. Hier werden we onthaald met een leuke Harry Potter bus en zo werden we naar de studio's gebracht. Onderweg kregen we een Harry Potter film te zien. Eenmaal te vroeg aangekomen hadden we nog veel tijd om even te eten en dan al te beginnen aan de magische tour. Hier hadden we tijd genoeg om alles rustig te bekijken. Hierna gingen we terug naar de bus en jammer genoeg speelden ze weer dezelfde film en hetzelfde gedeelte af in de bus. Al bij al een super dag en zeker een aanrader!

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door Yannick, 14-04-2019

Goed geregeld, de moeite en het geld waard, maar wel prijzig

De bus vertrok precies op tijd en we waren snel binnen bij de filmstudio. Alles is prachtig, maar het was tijde ns ons bezoek wel ontzettend druk. De prijs voor een ticket is echt hoog. Ik vraag me af of dat, gezien het aantal bezoekers, nu echt nodig is. Eenmaal binnen blijven de prijzen op hetzelfde niveau. Ik denk dat wij het om die reden bij één bezoek laten.

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door Anoniem, 17-10-2019

Een superleuke ontdekkingstour door het Londen van Harry Potter

Anieria, onze gids heeft ons een geweldige middag bezorgd! Zowel mijn zoon van 10 als ik hebben er van genoten. 'Ik vond het écht fantastisch' waren zijn woorden. Veel leuk feitjes en weetjes en 'rumours' :) Ook knap hoe ze met een behoorlijke groep het overzicht bleef houden en met iedereen rekening hield. Thanks a lot Anieria!!

Londen: wandeltocht langs filmlocaties Harry Potter Beoordeeld door Dionne, 25-04-2019

Superleuk en veel gezien en te weten gekomen!

Nathalie was heel goed op de hoogte en alle funfacts en locaties werden aan de hand van stukjes uit de film op een tablet getoond. Ruim 3 uur hebben we een geweldig leuke tour door Londen gehad!

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids Beoordeeld door Sabrina, 02-05-2019