Meer foto's

Vanaf € 78,51 per persoon

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met Vervoer

Product ID: 31392
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Neem een tour door de studio en zie de sets, rekwisieten, en kostuums die in de Harry Potter films gebruikt zijn
  • Stap binnen in de zitkamer van Griffindor
  • Treed in voetstappen van Harry Potter terwijl je wandelt over de keien van Diagon Alley
Overzicht
Ontdek geheimen van achter-de-schermen over het maken van de `Harry Potter` serie tijdens een bezoek aan de Warner Bros. Studio. Bekijk de fantasievolle sets, rekwisieten en kostuums die zijn gebruikt in de film.
Wat te verwachten
Perfect voor mensen met een zwak voor voor Harry Potter, de Warner Bros. Studio Tour in London is een unieke mogelijkheid om de magie te ontdekken van de Harry Potter films - de meest succesvolle filmserie aller tijden.

Zet een stap achter de schermen en ontdek een enorme collectie fantastische sets, kostuums, en rekwisieten zien. Hoor enkele streng bewaarde geheimen, waaronder feiten over de speciale effecten en animatronics die de Harry Potter films wereldwijd zo populair hebben gemaakt.

Betreed de beroemde keien van Diagon Alley, waar de winkelpuien van Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts, en Weasleys' Wizard Wheezes.

Zie iconische rekwisieten van de films, waaronder Harry’s Nimbus 2000 en Hagrid’s motorfiets. Ontdek andere memorabele sets van de film serie, waaronder de Gryffindor kamer, de jongens slaapzaal, Hagrid’s hut, en het toverdrankjes klaslokaal.

Je brengt ongeveer 4 uur door in de magie van de Harry Potter studio. Als gevolg van verkeersdrukte tijdens drukkere tijden van het jaar, kan dit bezoek korter zijn, je zal minimaal 3 uur in de studio doorbrengen. Inclusief de busreis is de totale duur van de tour 6 – 7 hours, afhankelijk van de verkeersdrukte en toegangstijden.

Iedereen aan boord!

Goed nieuws! Je kunt perron 9 ¾ bezoeken en een ritje maken in de Zweinstein Express! Verken een perfecte nabootsing van het perron en de trein zelf. Herbeleef de magie van Harry's reizen naar Zweinstein door met een bagagekar te poseren vlak voordat die door de muur verdwijnt en wandel door de treinwagon. Leer hoe de iconische treinscènes zijn gefilmd, en doorzoek de bagage van je favoriete personage! Vul je Zweinstein Express avontuur aan met een bezoek aan een souvenirwinkel die helemaal in het teken staat van de trein en vind er vele leuke dingen die geïnspireerd zijn op jouw favoriete Potter films.
Inbegrepen
  • Busvervoer naar Warner Bros. Studio London met een luxe bus
  • Toegangsticket
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Bussen vertrekken van Victoria Coach Station, Buckingham Palace Road 164. Check het vertrek-gate nummer bij aankomst op Victoria Coach Station, de volgende informatie is onder voorbehoud: Vertrek: 08:15 uur Gate 13 10.30 uur Gate 0 11:30 uur Gate 0 14:00 uur Gate 0 Zorg ervoor dat je voor de juiste vertrektijd incheckt (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Geniet van de tovenarij van Harry Potter bij Warner Bros. Studio voor minimaal 3 uur. Inclusief de busreis is de totale duur van de tour 6 – 7 hours, afhankelijk van de verkeersdrukte en toegangstijden.
• Kinderen van 3-4 jaar betalen een gereduceerd tarief voor het vervoer. Ze hebben ook een stoel nodig in de bus. Kinderen jonger dan 2 jaar hebben een ticket nodig maar reizen kosteloos.
• Toegang tot de Warner Bros. Studio Tour London is gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar. Er moet wel gereserveerd worden voor kinderen jonger dan 2 jaar maar zij mogen gratis naar binnen.
• De aanvangstijd voor deze activiteit verwijst naar de het tijdstip dat je Victoria Station verlaat, en niet naar je aankomsttijd bij de Warner Bros. Studios
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1238 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Premium Tours

Product ID: 31392