Transfer

Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

Londen: gedeelde shuttlebus van vliegvelden naar Londen

Vanaf € 27,55 per persoon

Reis zonder zorgen en comfortabel met een gedeelde shuttlebus van Heathrow, Gatwick, Luton Stansted of London City Airport naar jouw hotel in centraal Londen. Vermijd het openbaar vervoer met zware bagage en de lange wachtrijen voor de taxi's.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Chauffeur
Engels

Belevenis

Volledige beschrijving
Reis comfortabel en ontspannen als je overgedragen bent door een auto met airconditioning vanaf de luchthavens van Londen naar uw centrum van Londen onderkomen in een tijdig door een chauffeur. This transportation service is available 24 hours a day, 365 days year, enabling you to safely arrive at your destination without the hassle of public transportation, the expense of last-minute cabs and the confusion of finding your way to a foreign hotel and accommodations. Private transfers from all major London airports including Gatwick, Heathrow, Luton and Stansted to any address, either hotel or private accommodation, in the London area are available. The private transfer is also offered from the main UK ports of Southampton, Dover, and Harwich to and from any Central London hotel.
Inbegrepen
 • Toegestaan zijn 1 stuk ruimbagage (incheckbagage) en 1 stuk handbagage
 • Afzetpunt is op een locatie binnen het blauwe gebied (zie galerij voor plattegrond)
 • Tips
 • Kinderstoeltje
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Grote items, zoals ski's, surfplanken, rolstoelen (exclusief opvouwbare) en golftassen zijn in geen geval toegestaan
 • Extra bagagestukken (alles wat bij vliegmaatschappijen niet onder de standaard ticketvoorwaarden valt) dienen bij het boeken te worden vermeld.
 • Bij alle ritten zijn Corona-maatregelen, zoals social distancing, handen wassen en het gebruik van mondkapjes verplicht Chauffeurs dragen handschoenen en raken alleen bagage aan wanneer dit hen gevraagd wordt. Geef dit dus bij aankomst aan.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 152 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,6/5
 • Vervoer
  3,6/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mijn paspoortcontrole duurde iets langer, dus het bedrijf nam contact met mij op, ik zou contact met mij opnemen als ik klaar was, wat ik deed omdat er helaas niemand met mijn naam bij de uitgang stond. Na een paar telefoontjes, wachten en terugrennen, stond de chauffeur bij de uitgang. De bestemming moest op korte termijn worden gewijzigd, wat hij eerst tijdens het rijden moest verduidelijken. De chauffeur was erg vriendelijk, beleefd en voorzichtig tijdens het rijden. De Mercedes was extreem schoon en er was water omdat ik me niet lekker voelde. Hij wachtte zelfs voor het hotel om er zeker van te zijn dat het de juiste was en dat alles in orde was bij het inchecken

Verder lezen

4 oktober 2020

De chauffeur stond niet te wachten toen ik uit het vliegtuig kwam, maar hij belde wel om te zeggen dat hij onderweg was, hij had geen bordje met mijn naam vast, wat ik wel had verwacht. Het ontmoetingspunt in T5 op Heathrow stond niet goed aangegeven op de bevestiging die ik kreeg toen ik boekte. Het zou nuttig zijn geweest om te zeggen dat het "buiten internationale aankomsten in de buurt van Costa Coffee" was.

Verder lezen

3 september 2019

Ik heb een fout gemaakt bij het boeken van de aankomstdatum op 25 mei en kwam een dag te vroeg aan. Maar een man op Heathrow Terminal 2 van uw etablissement was zo behulpzaam en verwees me door naar een callcentermedewerker. Er werd een afspraak gemaakt voor een taxichauffeur en die bracht me in no time tegen een redelijke prijs naar mijn hotel in Greenwich. Ik waardeer je service enorm.

Verder lezen

16 juni 2019

Georganiseerd door

Product ID: 81066

Geselecteerde datum