Londen
Jack the Ripper

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.638 beoordelingen

Hele goede gids maar ik zou het volgende keer niet mee doen.

De gids was top, hele leuke madam. Het was een hele leuke buurt om rond te wandelen, zou er nooit geweest zijn zonder deze rondleiding. Mijn oudste dochter was gepassioneert door jack de ripper maar heeft niet nieuws bijgeleerd, nog van foto's als van het verhaal en dit was voor haar teleurstellend.

Het werd een echte speurtocht naar Jack the Ripper

Met mijn 11-jarige zoon heb ik enorm genoten van de tour. Jamie, de gids, heeft het verhaal zeer levendig verteld en zo konden we ons de straatjes goed voorstellen in het decor van 1888. Ook maakte hij leuk gebruik van screenshots op de muren om het verhaal te illustreren.

Leerzame toer op een ludieke manier gebracht

Het was een leerzame wandeling met een super gids. We hadden het gevoel echt met Jack op toer te zijn. Jammer dat het zo een grote groep was waardoor we vaak moesten wachten op anderen. Zeker een aanrader wanneer je in Londen bent.

Een avond in het verleden duiken naar 1888!

De gids vertelde zeer levendig en je werd als het ware volledig meegezogen naar 1888. Details, straten, huizen, plaatsen,... geschiedenis van Londen. Wauw! Hoedje af voor George!!! Thanks!

Het was een zeer koude avond dus een verwarmde bus of dekentjes hadden wel welkom geweest. Buiten de kou was het wel een zeer leuke avond! Goede gids en uitleg