Meer foto's

Vanaf € 11,89 per persoon

Jack the Ripper Wandeltocht van Londen

Product ID: 6005
Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Volg in de voetstappen van één van Londen's meest beruchte seriemoordenaars, Jack the Ripper
 • Bezoek plekken in Londen's East End waar Jack the Ripper zijn vreselijke moorden heeft gepleegd
 • Leer meer over één van 's werelds meest langdurende onopgeloste moordmysteries
 • Bekijk Londen op een andere manier
 • Kom meer te weten over de vreselijke misdaden van Jack the Ripper op de plekken waar ze gebeurden
Overzicht
Volg in de voetstappen van Jack the Ripper terwijl je één van de meest fascinerende verhalen van Londen onderzoekt. Deze georganiseerde wandeltocht neemt je mee tot diep in het hart van de moorden van Whitechapel, die vandaag de dag nog een mysterie zijn.
Wat te verwachten
Ontdek de legendes en de feiten van één van 's werelds meest beruchte onopgeloste moordmysteries en volg in de voetstappen van de welbekende Jack the Ripper. Op de ochtend van 31 augustus 1888 zag een man die op weg was naar zijn werk en door een donker steegje liep een vormloze hoop op de grond liggen vlakbij een hek. De man werd nieuwsgierig en nam een kijkje. Zijn gruwelijke ontdekking van een vermoorde prostitué van de East End was het begin van één van de meest beroemde klopjachten uit de geschiedenis.

Ripperologen en amateurdetectives proberen vandaag de dag nog steeds de identiteit vast te stellen van een man die ze Jack the Ripper noemden. Deze fascinerende 90-minuten durende Jack the Ripper wandeltocht neemt je mee langs het spoor van deze seriemoordenaar die ooit Whitechapel terroriseerde.

Je begint bij Trader’s Gate, waarna je over Aldgate High Street naar Mitre Square loopt, dat bekend staat als de plek waar niet één maar 2 slachtoffers van Jack the Ripper vielen. Dan loop je door naar Goulston Street, naar het schijnt de locatie van de meest essentiële aanwijzing voor de mogelijke oplossing van de zaak Jack the Ripper. Steek Commerical Street over naar Hanbury Street, waar het zwaar verminkte lichaam van Anne Chapman werd gevonden.

De beruchte moorden van Jack the Ripper in Whitechapel zijn nog net zo opzienbarend en ondoorgrondelijk vandaag de dag als in het Victoriaanse tijdperk. De ware identiteit van Jack the Ripper hebben ze toen niet weten te ontdekken en zelfs nu weet men niet wie hij was. Ga op onderzoek uit in de wereld van Jack the Ripper en leer meer over wat wel en niet waar is van deze legende tijdens deze onvergetelijke wandeltocht.
Inbegrepen
 • Rondleiding
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Fooien (facultatief)
 • Toegang tot de attracties
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tref je gids in Trader's Gate souvenirwinkel, 35 Tower Hill, Londen EC3. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (166 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Golden Tours - Gray Line London

Product ID: 6005