James Bond 2 uur lange wandeltocht in Londen

Product ID: 27778

Vanaf € 14 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek meer dan 10 locaties te zien in James Bond-films
  • Beleef je eigen Bond moment op locaties gebruikt in "SPECTRE" en andere Bond-films
  • Leer meer over het proces dat een James Bond film tot leven brengt
  • Verken het Londen van geheim agenten
Overzicht
Word voor een dag James Bond en neem een wandeling door iconische locaties in Londen die figureren in verschillende Bond-films waaronder de nieuwste blockbuster, 'SPECTRE'. Bezoek echte locaties van de geheime dienst, ontdek geheime bunkers en meer.
Wat te verwachten
Word voor een dag de legendarische geheim agent 007 (James Bond) op deze 2 uur durende wandeling door Londen's locaties die gebruikt zijn in verschillende Bond-films; van 'For Your Eyes Only' tot de nieuwste blockbuster, 'SPECTRE'.

Of je je nu een beetje Sean Connery voelt, meer Roger Moore of denkt dat Daniel Craig de ultieme Bond is; de wandeling geeft je veel stof tot nadenken. In het gezelschap van een deskundige gids en Bond liefhebber zal je langs James Bond filmlocaties, echte geheime dienst locaties, en plaatsen verbonden met Bond-auteur Ian Fleming komen.

Baan je een weg door Westminster; het kloppend hart van de Britse politiek. Hoor verhalen van intriges die plaatsvinden in overheidsgebouwen en verborgen bunkers.

Ontdek wat er nodig is om 's werelds beroemdste geheim agent te zijn en kom aspecten te weten van het echte leven in de Britse geheime dienst. De tour eindigt buiten het MI6 gebouw in Vauxhall, direct herkenbaar uit de Bond-films vormt dit fort-achtige hoofdkwartier van het Britse Geheime Dienst het thuisfront van echte spionnen.
Inbegrepen
  • Professionele gids
Niet inbegrepen
  • Fooien (optioneel)
  • Oyster Card is nodig voor het reizen per bus tijdens te tour. Er wordt geen contant geld meer geaccepteerd in het openbaar vervoer.
Trefpunt

Verzamel buiten bij treinstation Charing Cross, voor de winkel Boots, naast het Amba Charing Cross Hotel (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Houd er rekening mee dat je een Oyster card nodig hebt tijdens deze tour.

Vanaf € 14 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (30 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Brit Movie Tours

Product ID: 27778