Londen
Kerken en kathedralen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Londen

Wil je alle activiteiten in Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Londen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.512 beoordelingen

De Cathedral is toch wel echt de moeite waard. Zeker de audiogids nemen, en zeker met kinderen. De familie tour is super voor de kids. We hebben ook de gallerijen bezocht. Hiervoor moet je goed te been zijn (205 trappen). Om naar de golden gallerijen te gaan moet je tegen open wenteltrappen kunnen! De versnelde toegang was niet echt nodig voor ons want het was om 14u niet echt druk. Echter wij moesten met de vouchers in de rij van de groepen gaan staan terwijl de andere kant voor gewone tickets vrij was...gelukkig mochten plots een aantal mensen naar de andere vrije kant.

Leuk om te bezichtigen. Geen multimediagids in het Nederlands verkrijgbaar. Je bent verplicht een andere taal te kiezen. St Paul's Cathedral trekt veel volk doch was onze versnelde toegang niet nodig. Er stond geen volk aan te schuiven. We waren in enkele seconden binnen.

Heel mooi. Persoon zan inkombalie is vergeten te melden dat het bezoek kon met audioguide. We hadden ons aangesloten bij een gids voo de highlights van de kathedraal, maar drzr sprak binnensmonds en lispelend en daardoor voor ons moeilijk vetstaanbaar.

Zeer interessante tour. Goede gids die veel bijzondere informatie wist over te brengen en op alle vragen antwoord had. Vooral de Houses of Parliament waren interessant. Absoluut de moeite waard maar wel vrij prijzig.

Prima Pass, alleen jammer dat de London Eye, Shrek Adventure en Burkingham Palace er niet bij horen. Hier kun je dus niet gratis naar binnen. Voor de rest met de pass veel gezien en gedaan in Londen