Londen Literaire activiteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
magisch londen harry potterwandeltour met gids

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids

Duur: 2,5 uur
7121 Beoordelingen
GetYourGuide Original
7121

Laat je tijdens deze interactieve Harry Potter-wandeltocht meevoeren door het centrum van Londen door een deskundige en enthousiaste gids. Kies voor…

Populaire Literaire activiteiten in Londen

Bekijk alle Literaire activiteiten in Londen
Bekijk alle 800 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Londen

Zeer leuke dag, alles was perfect geregeld

Na even zoeken kwamen we terecht in het winkelcentrum waar de bussen aankwamen. Hier werden we onthaald met een leuke Harry Potter bus en zo werden we naar de studio's gebracht. Onderweg kregen we een Harry Potter film te zien. Eenmaal te vroeg aangekomen hadden we nog veel tijd om even te eten en dan al te beginnen aan de magische tour. Hier hadden we tijd genoeg om alles rustig te bekijken. Hierna gingen we terug naar de bus en jammer genoeg speelden ze weer dezelfde film en hetzelfde gedeelte af in de bus. Al bij al een super dag en zeker een aanrader!

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door Yannick, 14-04-2019

Goed geregeld, de moeite en het geld waard, maar wel prijzig

De bus vertrok precies op tijd en we waren snel binnen bij de filmstudio. Alles is prachtig, maar het was tijde ns ons bezoek wel ontzettend druk. De prijs voor een ticket is echt hoog. Ik vraag me af of dat, gezien het aantal bezoekers, nu echt nodig is. Eenmaal binnen blijven de prijzen op hetzelfde niveau. Ik denk dat wij het om die reden bij één bezoek laten.

London: bezoek Harry Potter Studio met vervoer Beoordeeld door Anoniem, 17-10-2019

moet je zeker doen als je fan vent van Harry Potter!

Jack, onze gids, was super enthousiast. Hij heeft ons een groot deel van Londen laten zien en plaatsen getoond waar we anders nooit zouden komen. Zowel een stuk historie van Londen als delen uit de film van Harry Potter. Deze man was echt fan van HP en maakte zijn tour door zijn enthousiasme boeiend om naar te luisteren.

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids Beoordeeld door Anoniem, 05-03-2019

Superleuk en veel gezien en te weten gekomen!

Nathalie was heel goed op de hoogte en alle funfacts en locaties werden aan de hand van stukjes uit de film op een tablet getoond. Ruim 3 uur hebben we een geweldig leuke tour door Londen gehad!

Magisch Londen: Harry Potter-wandeltour met gids Beoordeeld door Sabrina, 02-05-2019

Voor fans van Harry Potter, jong en oud, is dit een ware belevenis!!

De studio tour is adembenemend. Een trip om nooit te vergeten. De tour is best prijzig maar o-zo-de-moeite. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een aanrader van jewelste!!

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour met vervoer Beoordeeld door Yves, 01-06-2019