1. Verenigd Koninkrijk
  2. South East England
  3. Londen
  4. East End

Londen: entreekaartjes museum Jack the Ripper

Product ID: 58328
Bekijk gallery
Stap door de museumdeur en ga terug in de tijd naar de geuren, kleuren en moorden van Londen, 1888. De 6 verdiepingen van het Jack the Ripper-museum geven je een unieke ervaring, en dompelen je onder in de wereld van de moordenaar en zijn slachtoffers.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Directe bevestiging

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bezoek 's werelds enige museum dat gewijd is aan de misdaden en de slachtoffers van Jack the Ripper
  • Zie recreaties van de plaatsen delict en het politiebureau Whitechapel
  • Betreed de mortuariumkamer en bezichtig de echte autopsiefoto's
Volledige beschrijving
Als je door de voordeur van het Jack the Ripper Museum stapt, loop je een stap terug in de tijd naar de Londense moorden in 1888. Gedurende 2 uur word je ondergedompeld in de donkere wereld van Jack the Ripper en zijn slachtoffers.

Verken Mitre Square, zie een realistisch en angstaanjagend wassen nabootsing van P. C. Watkins die het lichaam van Catherine Eddowes ontdekt. Na de moord te hebben gezien, ontmoet je de moordenaar met een bezoek aan de woonkamer van Jack the Ripper, compleet met medische instrumenten, boeken, kaarten, brieven, en een fascinerende verzameling vreemde en prachtige Victoriaanse Ripper-gedenkwaardigheden. De ereplek is voor de originele tekening van het lichaam van een vrouw op een metalen bed, gemaakt door de voornaamste verdachte Walter Sickert, op toepasselijke wijze getekend in rode inkt.

Het politiebureau Whitechapel was het epicentrum van het Ripper-onderzoek. In de museum, een nabootsing van het politiebureau zie je al het bewijsmateriaal op de plaats delict-borden. Inspecteer de From Hell- en Dear Boss-brieven, evenals originele kranten en politie-artefacten. Zie fluitje dat P.C. Watkins gebruikte om om hulp te roepen toen hij het lichaam in Mitre Square vond wordt, samen met zijn notitieboekje, handboeien en knuppel, voor het eerst publiekelijk tentoongesteld. Dit zijn de meest belangrijke Ripper-gerelateerde objecten buiten het privé misdaadmuseum van Scotland Yard.

Op de zolder van het museum zie je een recreatie van de slaapkamer van Mary Jane Kelly, de plek van de Rippers meest gruwelijke moord. Ervaar hoe zijn slachtoffers woonden en luister naar de levensverhalen van de vrouwen die hij vermoordde. Deze aangrijpende en ontroerende kamer toont huishoudelijke foto's van de vrouwen en hun gezinnen, laarzen, mutsen, een bed met metalen frame en stromatras, en de schamele bezittingen van de arme Victoriaanse East End-vrouwen. Ga tot slot, als je durft, het mortuarium in, waar je de daadwerkelijke autopsiefoto's kunt bestuderen, en de verslagen kunt lezen over de gruwelijke verminking en de moorden op 9 vrouwen die slachtoffer werden van het mes van de Ripper.
Inbegrepen
  • Entreekaartje museum
Niet inbegrepen
  • Vervoer

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Jack the Ripper Museum, 12 Cable Street, Londen E1 8JG

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Het museum is gesloten op eerste kerstdag
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,2 / 5
gebaseerd op 158 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
3,8/5
veiligheid
4,4/5

Georganiseerd door