Bekijk gallery
Tijdens deze fietstocht van een halve dag zul je Londen in al haar glorie zien. Bezoek, behalve de hoogtepunten van de stad zoals de Big Ben, London Eye, Westminster Abbey en Buckingham Palace, ook veel van de verborgen, minder bezochte plekken.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3,5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Krijg Big Ben en het Palace of Westminster te zien
 • Bezoek Buckingham Palace en aanschouw de Wisseling van de Wacht
 • Verken de verborgen steegjes van Westminster
 • Bekijk de 'Banksy' tunnel met legale straatkunst
 • Eet een snack bij Covent Garden en kijk naar de beste straatartiesten
Volledige beschrijving
Bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden en attracties van Londen en ook de plekken buiten de gebaande paden, waar je met tourbussen niet kunt komen. Je zult eigenaardige verhalen over de interessante en soms bizarre geschiedenis van Londen te horen krijgen tijdens deze unieke excursie van een halve dag.

Je fietst in een comfortabel tempo over paden langs de rivier, over aangewezen fietspaden en routes door parken, waardoor je veiligheid te allen tijde is gewaarborgd. Tijdens de tocht pauzeer je bij belangrijke bezienswaardigheden, zoals London Eye, Big Ben en het Palace of Westminster, Westminster Abbey en Buckingham Palace.

Andere interessante bezienswaardigheden waar je langs komt zijn Admiralty Arch, Trafalgar Square, Chinatown, Covent Garden, en St. Paul's Cathedral.

Je zult ook meer horen over grappige en opmerkelijke curiositeiten van deze grootse stad, zoals het kleinste politiebureau ter wereld en een eeuwenoude Egyptische toren van 3.000 jaar. Je komt meer te weten over de historische strijd tussen de stedenbouwkundigen en melkmeisjes bij St. James Park en ontdekt de kerk die de inspiratiebron voor de bruidstaart was.

Er zal tijd zijn voor een pauze bij Covent Garden om naar de straatartiesten te kijken en de beste muffinwinkel in Londen te bezoeken.
Inbegrepen
 • Gebruik van een fiets
 • Gebruik van een veiligheidshelm en reflecterende vesten
 • Fietsverlichting (voor de wintermaanden)
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 8 jaar
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Personen die niet kunnen fietsen

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Treinstation Waterloo, Waterloo Road, Lambeth, Londen SE1 8SW, Verenigd Koninkrijk. Het trefpunt is buiten de ingang naar perron 1 en 2, voor een winkel met de naam 'Whistle Stop'. Je gids zal je daar opwachten. Let op: treinstation Waterloo is boven het metrostation, dus als je in het metrostation arriveert moet je via de roltrappen omhoog om het treinstation in te komen. Als je te laat dreigt te komen, of de weg moet vragen, gebruik dan het telefoonnummer dat je hebt gekregen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
Er is een assortiment van fietsen voor kinderen en jongeren beschikbaar, al dienen alle fietsers wel minimaal 8 jaar oud te zijn.
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
gebaseerd op 92 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,8/5
prijs / kwaliteit
4,8/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

BrakeAway Bike Tours

Product ID: 17288