Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Londen: Gallery Art Tour

Londen: Gallery Art Tour

Vanaf US$ 243,67 per persoon

Bezoek met je deskundige gids de National Gallery, National Portrait Gallery en de minder bekende Wallace Collection, reis rond met een Londense taxi en stop voor een afternoon tea.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 6 uur
Begintijd 10:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken de National Gallery: de belangrijkste kunstgalerij van Londen.
 • Bezoek de National Portrait Gallery om de verzameling Tudor-portretten te zien die de Engelse geschiedenis illustreren.
 • Ontdek een opmerkelijke kunstcollectie, maar ook pantser, klokken en meubels in prachtig gerestaureerde kamers van de Wallace Collection.
 • Drink Afternoon Tea in het café Wallace Collection
Volledige beschrijving
Deze tour neemt deel aan twee van de beroemdste galerijen in Londen, en een beetje minder bekend. We bezoeken de National Gallery en de National Portrait Gallery. Daarna gaan we met de taxi naar de Wallace Collection op Manchester Square. Binnen de drie galerijen maken we een reis door de Europese schilderkunst en bekijken we de schatten van deze collecties, variërend van het 13e-eeuwse Italië tot het 19e-eeuwse Frankrijk. Er zijn schilderijen van wereldklasse te zien in alle drie de galerijen, en alle grote namen zijn er, van Leonardo da Vinci tot Van Gogh. Bovendien is de Wallace Collection gehuisvest in een indrukwekkend 18e-eeuws herenhuis, met zijn onlangs gerestaureerde grote fotogalerij. We ontmoeten elkaar om 10 uur op de voorste trappen van St Martin in de Fields Church aan de oostkant van Trafalgar Square. Na een bezoek aan de twee galerijen naast elkaar op Trafalgar Square, reizen we met de taxi naar net ten noorden van Oxford Street en sluiten we af met een afternoon tea in het restaurant Wallace Collection. We beginnen met kijken naar Trafalgar Square en horen over het begin van de National Gallery en het Square, dat het centrum van Londen markeert. We gaan eerst de Sainsbury-vleugel van de National Gallery in, waar de vroegste schilderijen in de collectie staan, we beginnen met schilderijen uit het 14e-eeuwse Italië en volgen een tijdlijn naar Leonardo da Vinci. Vanaf hier gaan we naar het oorspronkelijke gebouw, waar kamers de ontwikkelingen in de schilderkunst in heel Europa weerspiegelen. Dus gaan we op reis naar Nederland in de Gouden Eeuw, met meesterwerken van Rembrandt en Vermeer, en we zien hoe het schilderen zich ontwikkelde in Spanje, het meest beroemd met werken van Velasquez. Rond 11.30 uur nemen we een koffiepauze in het mooie National Gallery Café. Terugkerend naar de galerijen om Engels schilderen te bekijken, bijv. Turner en Constable, gevolgd door misschien wel de meest populaire schilderijen in de galerij, die van de Franse impressionisten: Monet, Seurat, Cezanne en Van Gogh. Op ca. 12.30 uur lopen we naar de aangrenzende National Portrait Gallery om de verzameling Tudor-portretten te zien die de Engelse geschiedenis illustreren met beroemde afbeeldingen van Henry VIII en Elizabeth 1st. We nemen dan een taxi vanaf de National Portrait Gallery naar Manchester Square. We streven ernaar om rond 14.00 uur in de Wallace Collection aan te komen en we zullen dit prachtige 18e-eeuwse herenhuis verkennen dat een van de favoriete, maar minder bekende musea van Londen is geworden. Hier vinden we een opmerkelijke kunstcollectie, maar ook pantser, klokken en meubels in prachtig gerestaureerde kamers. Er is bijvoorbeeld een hele kamer gewijd aan uitzicht op Venetië door Canaletto en Guardi. We zijn nu klaar voor een welverdiende high tea in het café Wallace Collection. Na de thee eindigt de tour hier, op korte loopafstand van de winkels van Oxford Street.
Inbegrepen
 • Deze tour is alles inbegrepen: alle toegangsprijzen, taxivervoer en Afternoon Tea zijn allemaal inbegrepen.
  Niet geschikt voor
  • Mensen met rugklachten
  • Personen met reeds bestaande medische aandoeningen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De trappen van St Martin-in-the-Fields Church

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Comfortabele schoenen
  • Makkelijke kleren

  Niet toegestaan

  • Huisdieren
  Georganiseerd door

  Product ID: 268412