Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Privétour

Londen: Harry Potter-wandeltocht

Londen: Harry Potter-wandeltocht

Vanaf € 171,30 per groep tot 15

Maak kennis met de magische locaties uit de Harry Potter-films tijdens deze geweldige tour die zowel de magische als de dreuzelgeschiedenis van Londen verkent.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Verken de locaties in Londen uit de boeken en films van Harry Potter
 • Leer de dreuzel- en tovenaarsgeschiedenis van enkele van de beroemde bezienswaardigheden van Londen
 • Ontdek Londense geheimen die alleen de wijste tovenaars kennen
 • Bekijk iconische bezienswaardigheden, zoals London Bridge, Tower of London, Trafalgar Square en meer
 • Reis als een Londenaar in de metro
Volledige beschrijving
Begin bij het Monument to the Great Fire of London, ontdek hoe een babydraak 80% van Londen verwoestte, hoe magie werd gebruikt om het vuur te blussen en hoe een onschuldige dreuzel ervan werd beschuldigd het vuur te hebben aangestoken. Bewonder daarna de prachtige Victoriaanse Leadenhall Market, een beroemde filmlocatie dankzij de prachtige neogotische architectuur, het verbluffende kleurenschema en de geplaveide straten, en hoor hoe draken een speciale plaats innemen in het hart van het moderne Londen. Steek vervolgens London Bridge over en geniet van de bezienswaardigheden, zoals de Shard, The Tower of London en HMS Belfast. Terwijl je op de brug bent, hoor je hoe een gedurfde chauffeur de Tower Bridge overstak in een dubbeldekker die openging, met de bus vol passagiers. Wandel langs de rivier de Theems en bezoek enkele van de beroemdste dreuzel- en magische attracties van Bankside, waaronder Shakespeare's Globe Theatre, waar enkele van de krachtigste woorden in de Engelse taal op het podium zijn uitgevoerd. Loop over de Millennium Bridge en neem even de tijd om je ogen te sluiten en voel de brug wiegen in de wind. Als je eenmaal over de brug bent, leer je waarom het slingert en waarom dooddoeners de brug aanvielen in de openingsmomenten van The Half-Blood Prince. Ga verder naar St Paul's Cathedral en luister naar hoe deze plaats van religieuze aanbidding teruggaat tot de Romeinen, hoe de middeleeuwse kerk ooit als stal werd gebruikt en hoe deze de bombardementen van de London Blitz overleefde. Ontdek welke beroemde tovenaars er op het dak van dit iconische gebouw stonden. Neem vanaf hier de bus of de trein, samen met je gids, en reis van de City of London naar de naburige City of Westminster. Eenmaal in de City of Westminster bezoekt u enkele van de magische plekken die de schrijver JK Rowling inspireerden om de magische wereld van Harry Potter te creëren. Onderweg zie je Trafalgar Square en identificeer je enkele van de fantastische beesten die hier leven, en hoe en waarom het plein werd gebruikt voor de premières van de Harry Potter-film. Ontdek ten slotte enkele van de meest memorabele filmlocaties van de City of Westminster uit de Harry Potter-filmserie voordat u de metro neemt om Kings Cross te bezoeken, de thuisbasis van Platform 9 en 3/4.
Inbegrepen
 • Gids vergoedingen
 • Eten en drinken
 • De reiskosten op het TfL-netwerk worden niet gedekt
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Gelieve 15 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn. Zoek naar een persoon die een Tours of the UK-rugzak of een Tours of the UK-poloshirt draagt.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Water
 • Snacks

Niet toegestaan

 • Alcohol en drugs
 • Video-opnames

Goed om te weten

 • Deze tour vindt plaats bij regen of zonneschijn.
 • De tour omvat een matige hoeveelheid wandelen en reizen met het openbaar vervoer, de prijs hiervan is niet inbegrepen en moet worden meegenomen.
 • U kunt tijdens de tour niet stoppen om naar het toilet te gaan of verfrissingen te kopen. Zorg ervoor dat u het toilet hebt gebruikt en neem eventuele verfrissingen mee die u nodig heeft.
Georganiseerd door

Product ID: 404710