Meer foto's

Vanaf € 14 per persoon

Londen met magere Hein – wandeltocht

Product ID: 5045
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Reis terug in de tijd naar de donkere middeleeuwen
  • Volg de sporen van brute moordenaars, inclusief de verschrikkelijke Jack the Ripper
  • Hoor verhalen over verschrikkelijke executies en zie waar het gebeurde
  • Bezoek het meest griezelige gebouw van Londen: The Tower of London
  • Bezoek het eerste psychiatrische ziekenhuis ter wereld
Overzicht
Neem een spookachtige wandeltocht van Londen's East End, loop door de straten waar magere Hein, sluwe slechteriken en vreselijke tirannen heersten. Ga terug naar de 15e eeuw en loop langs de plekken van beruchte moorden, waaronder die van Jack the Ripper.
Wat te verwachten
Deze 2.5-uur durende wandeltocht neemt je mee terug in de tijd, door de donkere steegjes van Londen, tot het begin van de 15e eeuw toen er nog geen politiecontrole was in de donkere steegjes van de beruchte East End. Londen was een stad waar tirannen heersten en de zwakkeren werden opgeslokt door de dood.

De wandeltocht door de de somberheid van de stad neemt je mee langs de plekken waar mensen op gruwelijke wijze terecht werden gesteld en die van plettende armoede, van overbevolking, ziekte en vreselijke criminaliteit. Loop langs het bloedige pad van de moorden van de beruchte Jack the Ripper, krijg een voorproefje van het nieuwe soort zielenoogster uit het Victoriaanse tijdperk en zie het eerste psychiatrische inrichting in de wereld, pestgraven, de Bloody Tower en Traitor’s Gate.

Je zult talloze gebieden van de East End bezoeken waar men zegt dat het spookt en je komt te weten hoe verraders en criminelen gestraft werden, waarom de Ripper nooit gepakt is en hoe het leven in de East End echt was. In deze sprankelende en prachtige stad, ontdek je met deze wandeltocht de duistere kant die overal schuilt.
Inbegrepen
  • Gids
Niet inbegrepen
  • Entreeprijzen
Trefpunt

De wandeltochten worden dagelijks om 18.30 uur gehouden en vertrekken vanaf de zonnewijzer tegenover de uitgang van Tower Hill Underground Station. Houd je ogen open voor een gids met een rood t-shirt. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (55 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - Britain

Product ID: 5045