1. Verenigd Koninkrijk
  2. South East England
  3. Londen

London Essentials: 3,5 uur durende ochtendfietstocht

Product ID: 159101
Bekijk gallery
Verken Londen zonder files, overvolle metrostations en vermoeide voeten. Ga vanaf je fiets naar Kensington Garden, Buckingham Palace, Trafalgar Square en meer!
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3,5 uur
Begintijd 10:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bekijk het prachtige groen van de koninklijke parken
  • Bewonder Buckingham Palace, de koninklijke residentie
  • Neem een selfie voor de Big Ben
Volledige beschrijving
Deze tour start in Kensington Garden - je begint de ochtend door te fietsen door dit prachtige park om te zien waar Queen Victoria is opgegroeid en waar prinses Diana woonde. Verderop in de straat stop je bij de meest klassieke locatie van Londen, The Royal Albert Hall, gebouwd om Prince Albert te herdenken. Voel je vrij om je eigen "laatste avond van de proms" te doen of ga lekker achterover liggen en luister naar de anekdotes van je gids. Je groep zal dan de "rotte rij" in het magische Hyde-park volgen naar het standbeeld van een van Engeland's grootste helden aller tijden, de man die Napoleon versloeg in 1815: als je zijn naam kent en waar de strijd plaatsvond, was je ' re de held van de dag.

Het is allemaal bergafwaarts vanaf daar, door het Green Park om de officiële residentie van de koninklijke familie, Buckingham Palace, te bezoeken - misschien word je uitgenodigd voor een kopje thee? We hopen u enkele verhalen over het paleis te kunnen vertellen die u niet zult vinden in een reisgids! De volgende stop op je route is Trafalgar Square, een van 's werelds beroemdste plaatsen. Wat is er met Lord Nelson in Trafalgar gebeurd en waar zijn alle duiven die hier ooit woonden gaan? Als je dit weet, deel dan alsjeblieft - dat is waar de tour om draait, het delen van een aantal verhalen - het is meer een praatje dan een lezing met heel wat verhalen.

Als je van de koninklijke bruiloften en de kroningen houdt, is de verbazingwekkende Westminster Abbey misschien het hoogtepunt voor jou tijdens de tour, als je de voorkeur geeft aan een goede oude uitvoering en marteling, kun je wat extra aandacht besteden aan de Houses of Parliament. Neem vervolgens een selfie in de Big Ben, de belangrijkste bezienswaardigheid van Londen voordat je groep weer teruggaat door de Royal Parks naar het ontmoetingspunt. Maar neem alsjeblieft geen haast zonder je gidsen uit te dagen met vragen die je misschien hebt over andere attracties, musea, markten en meer manieren om van deze fantastische stad te genieten.
Inbegrepen
  • Cyclus en helm
Niet inbegrepen
  • Entreegelden voor alle attracties
Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

129 Bayswater Road, Londen, W2 4RJ

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
  • Comfortabele schoenen
Niet toegestaan
  • Bagage of grote tassen
Goed om te weten
We raden deze tour aan voor mensen in goede gezondheid, die weten hoe ze moeten fietsen en 14 km kunnen fietsen. We raden comfortabele kleding aan, kijken naar de weersvoorspelling en nemen een fles water mee. Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid tijdens onze fietstochten. We gebruiken moderne hybride fietsen met 16 versnellingen.

Zorg ervoor dat je minstens 10 minuten voor vertrek om 10.00 uur op het ontmoetingspunt bent.

Vanaf € 30,77 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,8/5
organisatie
5,0/5
prijs / kwaliteit
4,8/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

Notting Hill Bike tours

Product ID: 159101