Londen: South Bank wandel- en vaartocht, 3 uur

Londen: South Bank wandel- en vaartocht, 3 uur

Product ID: 36525

Vanaf € 24 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Zie een onvergetelijk zicht op Londen vanaf de Theems
 • Zie Shakespeare's gereconstrueerde Globe Theatre
 • Bewonder de Tudor galjoen van Francis Drake
 • Loop over de sprookjesachtige Tower Bridge
 • Bewonder Renzo Piano's nieuwe Shard wolkenkrabber
 • Ruik het ambachtelijke eten op Borough Market
 • Vaar op de Theems en wandel op haar zuiderzijde met fantastisch uitzicht op St. Paul's Cathedral aan de andere kant van het water
Overzicht
Ontdek een van Londen's meest geliefde wijken op een 3 uur lange wandeling en vaartocht door de South Bank. Thuisbasis van Shakespeare's Globe, Tate Modern en Drake's Golden Hinde galjoen. Daarbij krijg je ook nog een fantastisch uitzicht op de Theems.
Wat te verwachten
Samen met je deskundige gids zal je de Tower Bridge oversteken langs de Tower of Londen, om Southwark te verkennen op de zuidoever, de thuisbasis van Shakespeare's Globe Theatre, Sir Francis Drake's schip, Tate Modern en nog veel meer.

Honderden jaren, bestond Southwark als een aparte entiteit naast Londen en viel daardoor ook buiten de jurisdictie van Londen, zodoende werd het een middeleeuws Las Vegas; een plaats van bisschoppen en bordelen, theaters en dieven, piraten en pubs. Southwark was ook de gastheer voor een aantal grote Engelse literaire figuren, zoals Chaucer, Shakespeare en Dickens. Vandaag de dag is het de thuisbasis van 's werelds meest populaire moderne kunstmuseum, Tate Modern. Deze tour bevat een rijke mix van geschiedenis, locaties en verhalen, en mag je dus zeker niet missen!

De Theems stroomt door Londen en door de bladzijden van de geschiedenis, de rivier heeft de stad en haar lotgevallen vormgeven. Maar ook een enorm historisch en cultureel belang verworven, zelfs ver buiten zijn oevers; Romeinen, modern Londen en alles wat daar tussen zit samenbrengend. Treed in de voetsporen van de piraten, avonturiers, veroveraars en dichters en bekijk Londen vanuit een geheel nieuwe invalshoek.

De rivier is het oudste kenmerk van Londen, een grens en barrière, brenger van leven en dood, evenals rijkdom en armoede. Het is een bron van water en stroom geweest. Een spiegel van het land en de mensheid in het algemeen, van de zuivere waterbronnen tot de verontreinigde diepten. De rivier loopt door kleine pittoreske dorpjes en het kalme platteland naar de brullende metropool en industriële haven van Londen. Londen en daarmee ook Engeland, zijn geëvolueerd langs de oevers van de Theems. Er zijn maar weinig rivieren met zoveel geschiedenis en invloed op de wereld, terwijl de rivier slechts 215 mijl meet.
Inbegrepen
 • Tour Gids
 • Vaartocht (Spaanstalig)
Niet inbegrepen
 • Vervoer
Trefpunt

De hoek van de Covent Garden Piazza bij de Apple Store. De tourgidsen dragen rode t-shirts. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Belangrijk: de rondvaart over de rivier is alleen beschikbaar in het Spaans.

Vanaf € 24 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - Britain

Product ID: 36525