Meer foto's

Vanaf € 24 € 12 Bespaar tot 50% per persoon

Londen spookwandeling: 2,5-uur durende tour met gids

Product ID: 44674
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek de spannendste spookplek van Londen
  • Leer meer over de vrouw in het zwart bij de All Hallows kerk
  • Luister naar het mysterie rondom de moord bij het St. James's paleis
Overzicht
Bekijk de spookplekken van Londen! Men zegt dat Londen een van de dichtste concentraties van paranormale verschijnselen heeft. Deze spookachtige wandeling brengt het spookleven van deze grote metropool tot leven!
Wat te verwachten
Tijdens deze 2,5-uur durende gruweltour door Londen's meest spookachtige plekken bezoek je een park, een vergeten plaagput, de plek van een 17e-eeuws duel, een spookhuis van Londen en nog veel meer! Hoor huiveringwekkende verhalen over de doden.

Beschrijvingen van geesten lopen sterk uiteen, van onzichtbare aanwezigheden tot doorschijnende of nauwelijks zichtbare vormen en realistische, levensechte visies. Ze worden over het algemeen beschouwd als solitaire essenties die spoken bij bepaalde locaties, objecten of mensen waarmee ze werden geassocieerd in hun leven. Er zijn echter ook verhalen over spooklegers, spooktreinen, spookschepen en zelfs spookdieren bekend.

Bij St. James's Palace hoor je over een verschrikkelijke moord en het duistere mysterie er achter. Ga verder naar de Royal Academy en luister naar een modern verhaal over schreeuwende nonnen die deuren dichtslaan! In de Westminster Abbey vertelt jouw gids over spookachtige monniken en de executie van koning Charles I.

Luister naar het verhaal over de vrouw in het zwart, het All Hallows kerk superster spook en St. Magnus de Martelaar, de geest van de man die ons de eerste Engelse bijbel gaf. Huiver bij deze spookverhalen en nog veel meer tijdens deze spannende tour!
Inbegrepen
  • Professionele gids
Niet inbegrepen
  • Treinrit
  • Fooien
Trefpunt

Ontmoet jouw gids voor het beeld bij de toegang van het Green Park (neem de uitgang Green Park bij het Green Park Monument voor de Great Fire van Londen) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Tijdens deze tour wordt er gereisd met de Londense metro. Zorg ervoor dat je een geldig Zone 1 Travelcard of Oyster Card hebt.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (111 Beoordelingen)

Georganiseerd door

BestTours.com

Product ID: 44674