Londen Travelcard Opties: 1 Dag Onbeperkt Reizen

Product ID: 49183

Vanaf € 20 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Reis gemakkelijk met het uitgebreide metro- en busnetwerk van Londen
  • Kies het ticket dat het beste bij je past
  • Bespaar geld en vermijd het gedoe van het kopen van losse kaartjes voor elke reis
  • Gebruik je ticket in de bus, metro, tram en Docklands Light Railway
Overzicht
Verken het centrum van Londen in je eigen tempo met een 1-daags ticket voor het openbaar vervoersnetwerk. Neem de metro naar de Tower of London en Houses of Parliament, of verken de buitenwijken met een dagticket voor zones 1-6.
Wat te verwachten
Bespaar tijd en geld met een gemakkelijk 1-daags reisticket voor het openbaar vervoersnetwerk van Londen, en vermijd het gedoe van het kopen van losse kaartjes voor elke reis. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor 6 OV-zones in Londen. Er zijn tickets beschikbaar die de gehele dag geldig zijn (ook tijdens piekuren), en als goedkopere optie zijn er tickets die alleen tijdens daluren te gebruiken zijn.

Dit is verreweg de slimste manier om Londen te ervaren. Met dit ticket kun je onbeperkt reizen met metro's en bussen, en het is ook te gebruiken voor de Docklands Light Railway en Tramlink. Koop simpelweg een ticket voor elke dag waarop je gaat reizen. Na het boeken ontvang je een uniek referentienummer dat je kunt gebruiken om je kaart te valideren bij elk willekeurig treinstation ('National Rail') in Londen. Als je arriveert op de vliegvelden Gatwick of Stansted kun je je kaart direct ophalen op het vliegveld.

Kies het ticket dat het beste bij je past. Met een ticket voor zones 1-2 kun je de meeste bezienswaardigheden van het centrum van Londen bereiken, waaronder de Tower of London, Houses of Parliament, Buckingham Palace en veel meer. Indien je verder wilt reizen, kun je met een ticket voor zones 1-6 ook naar buitenwijken zoals Harrow, Epping en Richmond gaan.

Je kunt een dalurenkaart kiezen (geldig na 09:30 uur op weekdagen en de hele dag op weekenddagen) om geld te besparen, of kies een ticket dat de hele dag geldig is (eerder dan 09:30 uur op weekdagen) voor maximaal gemak.
Inbegrepen
  • Een hele dag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer door Londen
Niet inbegrepen
  • Express-transfers vanaf Heathrow, Gatwick of Stansted Airport
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Haal je reisticket op in Londen bij een kiosk in elk willekeurig treinstation ('National Rail'). Je kunt je kaart ook ophalen bij de vliegvelden Gatwick of Stansted als je daar aankomt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Als je aankomt op Heathrow, Gatwick, of Stansted Airport, dan adviseren we je om een Heathrow, Gatwick, of Stansted Expressticket te kopen voor een snelle en makkelijke transfer naar het centrum van Londen
• Je hebt een creditcard nodig voor het ophalen van je ticket
• Tickets kunnen alleen tot 13 weken voor de geplande reisdatum worden bevestigd

Vanaf € 20 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (20 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 49183