1. Verenigd Koninkrijk
 2. South East England
 3. Londen
 4. Wisseling van de wacht

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht

Product ID: 77131
Bekijk gallery
Zie hoe een Britse traditie tot leven komt tijdens deze volledig begeleide wisseling van de wacht wandeltour en zorg ervoor dat je het beste uitzicht hebt op deze imposante ceremonie. Je ziet de wisseling van de wacht niet alleen, je beleeft het.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 1,5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de precisie waarmee de Queen's Foot Guards naar Buckingham Palace marcheren
 • Beleef een typisch Londense traditie - de wisseling van de wacht
 • Laat je deskundige gids je naar de beste uitzichtpunten brengen
Volledige beschrijving
Maak niet de fout die bezoekers - begrijpelijk - zo vaak maken, en laat je niet wijsmaken dat je deze oeroude traditie het beste van buiten Buckingham Palace kunt bekijken. Het enthousiasme van toeschouwers verandert vaak al snel in teleurstelling zodra ze zich na uren gewacht te hebben realiseren dat ze slechts het einde van deze unieke voorstelling gezien hebben, terwijl hun uitzicht daarbij vaak ook nog geblokkeerd werd door de mensenmenigte. Volg in plaats daarvan je gids op een dynamische reis door de volledige wisseling van de wacht, van begin tot eind. Je gids neemt je op deskundige wijze mee door de menigte zodat je het geheel vanaf de beste en meest fotografeerbare locaties kunt bekijken.

Omdat je gids een expert is op het gebied van de geschiedenis van deze fascinerende ceremonie krijg je tijdens de tour veel inzicht in en informatie over elk detail van dit Britse spektakel. Dankzij een persoonlijk audioapparaat met koptelefoon, waardoor je je gids makkelijk kunt volgen en van het vermakelijke commentaar kunt genieten, kun je de imposante parade helemaal in je opnemen.

Bewonder de precisie waarmee de Queen's Foot Guards naar Buckingham Palace marcheren, gekleed in hun welbekende rode tunieken en hoeden van berenvel, of bewonder de glanzende mantels van de paarden van de Household Cavalry tijdens de Horse Guard's Parade. Met een kleine groep van maximaal 20 personen kun je snel van het ene naar het andere uitzichtpunt gaan terwijl je gids interessante details aanwijst en je onderweg zoveel foto's maakt als je maar wil.

 
Inbegrepen
 • Deskundige Engelssprekende gids
 • Kleine groepen van 20 of minder personen
 • Koptelefoons waar nodig
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Ophaal- en afzetservice bij je hotel
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is bij de Duke of York-zuil, Waterloo Place, 9 Carlton Terrace, London SW1Y 5AJ. Dit is de hoge zuil met een standbeeld erop. Als je met de metro komt: neem de metro naar Piccadilly Circus en neem uitgang nummer 3 naar Regent Street/St. James's. Loop in zuidelijke richting over Regent Street naar St. James's Park (loop niet in noordelijke richting naar Oxford Street). Waterloo Place ligt aan het einde van Regent Street. Je ziet de hoge zuil met een standbeeld op de top. Je kunt ook arriveren via Charing Cross Station. Loop richting het winkelcentrum naar Buckingham Palace en je ziet het beeld aan je rechterhand op de trappen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Niet toegestaan
 • Kinderwagens
Goed om te weten
• De ceremonie van de wisseling van de wacht kan verplaatst of afgelast worden door de Britse autoriteiten. Een annulering vanwege slecht weer wordt niet voor 11 uur 's ochtends aangekondigd. Wanneer de ceremonie afgelast wordt, krijgen bezoekers nog wel een 'wet change' te zien, waarbij de wacht marcheert zonder de gebruikelijke muziek en parade
• Houd er rekening mee dat het schema van de wisseling van de wacht kan veranderen en dat de wacht op sommige data te voet is en op andere dagen te paard
• Helaas kunnen rolstoelgebruikers of gasten met beperkingen die speciale assistentie nodig hebben niet deelnemen aan deze tour. De tourorganisatie kan ook geen kinderwagens toestaan tijdens groepstours

Vanaf € 20,22 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,3 / 5
gebaseerd op 343 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,0/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

City Wonders Ltd. UK

Product ID: 77131